Me teame, mida tegi Thor "Kapten Ameerika: Kodusõda" sündmuste ajal, kuid 2015. aasta "Tasujad: Ultroni ajastu" ja Thori seeria 2013. aasta teine osa "Thor: Pimeduse maailm" olid viimased filmid, kus saime teda näha peaosas. Väga andeka Taika Watiti ("What We Do in the Shadows", "Hunt for the Wilderpeople") lavastatud "Thor: Ragnarök" toob äikesejumala täies hiilguses suurele ekraanile tagasi koos Hulkiga, kellel on uues filmis väga oluline roll mängida.

Hulki kehastava Mark Ruffalo sõnul on "Thor: Ragnarök" tema jaoks oluline samm, sest ta on Marveli stuudio juhiga Kevin Feige arutanud Hulki filmide üle ning tulevikus võime näha lausa kolme filmi, kus oleks Hulk peaosas. See oleks üldse esimene kord, kui praeguses Marveli nägemuses saab Hulk oma filmi, sest Ang Lee 2003. aasta "Hulk" Eric Banaga ja Louis Leterrieri 2008. aasta "The Incredible Hulk" Edward Nortoniga peaosas ei lähe antud juhul arvesse.

"Thor: Ragnaröki" lugu leiab aset pärast teise "Tasujate" filmi sündmusi, kui Thori hoitakse Sakaar nimelisel planeedil vangis. Ta on kaotanud oma haamri ning kõigele lisaks peab võitlema areenil nagu gladiaator oma vana sõbra Hulki/Bruce Banneri vastu. Thor peab naasma Asgardi, et päästa kodu Hela (Cate Blanchett) esile toodud kataklüsmilise Ragnaröki küüsist.

Osades Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Jeff Goldblum, Karl Urban, Idris Elba ja tundmatuseni muutunud Cate Blanchett.

Jimmy Kimmeli saates avaldatud klipis suhtlevad omavahel Thor (Chris Hemsworth) ja Korg (režissöör Taika Watiti ise).

Tegelikult teavad kõik, et Marveli universumi üks võimsamaid tegelasi on ikkagi Bruce Banner/Hulk (Mark Ruffalo).

Ja siin saavad uuesti omavahel kokku Thor, Hulk ja muidugi ka Loki (Tom Hiddleston).

Ja selline on Hela (Cate blanchett).