Esimesest kaadrist kaasa haarava linaloo keskmes on Connie (tundmatuseni muutunud Robert Pattinson) ja tema vaimupuudega vend Nick (üks režissööridest Benny Safdie), kelle pangaröövikatse ebaõnnestub. Politsei kätte kinni kukkunud Nicki päästmiseks algab meeleheitel Connie odüsseia läbi neoontuledest valgustatud öise New Yorgi. Ta peab jooksma võidu ajaga, sest juuksekarva otsas ripuvad nii tema enda kui ka ta venna elud.

Filmi autoriteks on New Yorgi vennad Josh ja Benny Safdie, keda loetakse USA sõltumatu kino uueks lootuseks. Seni peamiselt lühifilme teinud vendade loomingust on varem Eesti ekraanidel linastunud "Daddy Longlegs" (2009). "Hea aeg" jõudis esmakordselt publiku ette käesoleva aasta Cannes'i filmifestivali võistlusprogrammis, kus ta võitis parima heliriba auhinna. Filmi muusika on loonud elektroonilise muusika austajate seas tunnustatud Oneohtrix Point Never.

Robert Pattinson oma karjääri parimas rollis.

Pealtnäha sarnaneb "Hea aeg" sisu poolest sadade teiste põnevikega, kuid see on kõigest esmamulje. Režissöörid on vürtsitanud seda sellise dünaamika, adrenaliini, neooni ja terava elektronmuusikaga, et tulemuseks on midagi hoopis teistsugust. "Selles filmis on iga sekund oluline. Meie kinnisideeks on tegelased, kes elavad hetkes. Sellest see film ongi - elama peab just siin ja praegu," on öelnud Josh Safdie. Tema vend Benny on täiendanud: "Seda, mis juhtub ekraanil, ei ole võimalik ühe lausega kirjeldada."

Üks "Hea aja" suurimaid üllatusi on briti näitleja Robert Pattinsoni uskumatu ümberkehastumine. Kunagisest kollase ajakirjanduse lemmikust on saanud kontrollimatu ja vägivaldne pätt tänavalt, kellelt ei saa silmi ära pöörata. Režissöörid kõrvutavad Pattinsoni näitlejatööd Robert De Niro rolliga "Taksojuhis" ("Taxi Driver") ja Al Pacino kehastatud pangaröövliga "Lämbes pärastlõunas" ("Dog Day Afternoon"). Kriitikud on nimetanud Pattinsoni osatäitmist tema karjääri parimaks. Lisaks kaasrežissöör Benny Safdiele on Pattinsoni ekraanipartneriteks veel Jennifer Jason Leigh, Buddy Duress ja Barkhad Abdi.

"Hea aeg" linastub Eesti kinodes alates 29. septembrist. Filmi levitab A-One Films Estonia.

"Hea aeg" hinnati kriitikute arvamusi koondavas keskkonnas Rotten Tomatoes 89% vääriliseks ning IMDb kasutajad andsid filmile koondhindeks 8.0