Centrumi kino populaarseimaks filmiks terve poolaasta peale osutus lõbus animatsioon “Mina, supervaras 3” ning järgmisena läbis kinosaalide uksi enim samuti animatsiooni “Boss beebi” puhul. Mängufilmidest tulid tabeli etteotsa ka igal pool mujal ülimalt populaarsed “Kiired ja vihased 8” ja “Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks”.

Viljandi Centrumi kino juhi Kunnar Viira sõnul troonivadki populaarseimate filmide edetabeli eesotsas just koguperefilmid ja animatsioonid, mis näitab, et piirkonna pered on seni sellisest võimalusest puudust tundnud. “Kuue kuu tulemustest on tähelepanuväärne aga ka see, et Viljandi rahvas vaatab märksa rohkem 3D filme kui kinokülastajad mujal. Viljandis on 3D filmide külastamise osakaal lausa 40 protsenti, kui muudes kinodes on see pigem 30 protsendi lähedal,” selgitas Viira.

“Erilist heameelt teeb see, et siinne rahvas on omaks võtnud ka meie alternatiivse kava ehk Londoni rahvusteatri otseülekanded ja kontsertfilmid,” märkis Viljandi Centrumi juht. “Seda enam saame nüüd rahvast rõõmustada kavasse lisandunud Bolsoi Balletti ja Met Opera sügishooajaga.”

Viljandi kliendid eelistavad kinojuhi sõnul hea meelega filmivaatamise kõrvale tarbida ka erinevaid snäkke ja jooke, millest kõige populaarsemat toodet, popkorni on ostetud ligi 20 000 karpi.

Forum Cinemas Centrumi kino avati Viljandis käesoleva aasta 10. märtsil. Laia filmivaliku, kõrgtasemel heli ning pildikvaliteediga kino mahutab kahes saalis kokku 255 vaatajat. Viljandi kino ehituse koguinvesteering ulatus 1,6 miljoni euroni.