Lõvi (23.7-22.8)
Lõvi ei kõhkle kaua — tal võib kuluda armumiseks kõigest silmapilk. Ükski tähemärk ei liigu selles teemas sama kiiresti. Lõvi lisaks kiirele armumisele ka armastab tuliselt, mistõttu ta võib väga omandihimuliseks ja armukadedaks muutuda.

Kalad (19.2-20.3)
Sulle on juba mõte armastusest nii südamelähedane, et sa võid armuda praktiliselt enne esmakohtumist, kui olete näiteks interneti teel enne suhelnud. Armastus inspireerib sind, nii et oled selle suhtes avatud ja valmis pühenduma. Armastus tabab sind kiiresti ja sügavalt.

Kaalud (23.9-22.10)
Kaalusid valitseb Veenus, mis on armastuse planeet. Sa satud kenast näost kergesti vaimustusse ja kui ta sulle piisavalt tähelepanu pöörab, siis oled valmis juba kihlasõrmuse valimisele mõtlema. Sulad ruttu ka magusa jutu peale, nii et võid paljudele pealiskaudse mulje jätta. Aga teiste arvamus ei häiri sind, kuna sa ju tead, mida armastus tähendab!

Kaksikud (22.5-21.6)
Sul tekib huvi kiiresti, aga armastus? Ütleme nii, et sa õpid kiiremini vihkama kui armastama. Sügavate tunneteni jõudmiseks pead veenduma, et sind on esmalt piisavalt hellitatud ja sinuga kenasti ümber käidud. Alati sa armastuseni ei jõua ja enamasti see kaua ka ei kesta.

Ambur (23.11-21.12)
Armastus on sinu jaoks mäng — aga selline, kus saad kohtunik olla ja mitte liiga lähedalt osa võtta. Oled loomult liiga iseseisev, et sukelduda julgelt millessegi nii ebamäärasesse nagu armastus. Sulle ei meeldi oma tunnete üle kontrolli kaotada, mis asjaga ju kaasneb. Nii et kui armud, siis pimedalt ja abitult nagu oleksid kuskilt kõrgelt alla kukkunud.

Skorpion (23.10-22.11)
Skorpion on üks seksuaalsemaid tähemärke, nii et sinu jaoks on on iha reeglina tähtsam kui armastus. Sulle meeldib end tugevana tunda, aga armumine tekitab sulle haavatava tunde. Armastus tegelikult ju meeldib sulle, aga sa ei taha selle nimel oma iseseisvusega riskida. Sul kulub soojenemiseks aega, aga kui see juhtub, siis armud ülepeakaela. Kui aga partner su usaldust kuritarvitab, siis võtad oma tunded kohe tagasi ka.

Jäär (21.3-19.4)
Jäär on teistest tähemärkidest veidi rohkem ettevaatlik ja vaoshoitud, nii et tal on kombeks oma tunded peitu panna. Sa oled tugev ja enesekeskne, nii et ei taha oma südant kellelegi ära anda. Sulle ei meeldi ka inimeste nõrkus. Aga kui juba armastad, siis tagasiteed siin pole.

Vähk (22.6-22.7)
Vähi karmi kooriku all on peidus pehme süda, mida on kerge murda. Armastada ja armastatud saada on sulle tegelikult tähtsam kui miski muu, aga sügav hirm haiget saada hoiab sind valveseisundis. Sa ei taha saada ära tõugatud, seega ei taha ka pea ees vette hüpata. Kui aga lõpuks armud, siis võib su partnerile vaid õnne soovida — tal on vedanud.

Kaljukits (22.12-20.1)
Sa oled loomult uje, nii et sul kulub enda avamiseks aega. Sa tahad oma südame kinkida inimesele, kes sind toetab ja turvaliselt mõjub. Sa oled nagu Rapuntsel oma kõrges lossis — kõrged kiviseinad hoiavad kõiki eemal, aga kui kellegi kasuks otsustad, siis langetad talle oma pika patsi, et ta võiks selle abil üles ronida. Aga ta peab ka edaspidi turvaliselt mõjuma, et sa lõplikult avaneksid.

Veevalaja (21.1-18.2)
Veevalajal tekivad tunded aeglaselt ja kõheldes. Sa hindad sõprust või hea välimusega partnerit ja seksi kõrgemalt kui armastust. Tema võib juba täiesti ülepeakaela „sees” olla, kui sina teda endiselt „sõbrana” tutvustad. Kui sa üldse armastama hakkad, siis mitte väga sügavalt ja kauaks.

Sõnn (20.4-21.5)
Sõnn mõtleb aju, mitte südamega. Üle kõige hindad ikkagi turvatunnet, mis viitab pigem praktilisele kui romantilisele loomusele. Armastus ei taba sind tõusulainena, mis võimsalt läheneb ja katab, vaid tasapisi tilkuva kraanina, mis lõpuks põranda märjaks teeb. Tunded tekivad aeglaselt, aga võivad kaduda kiirelt.

Neitsi (23.8-22.9)
Neitsi on tõeline neitsi, nii et talle on vaja aega anda. Sa kaotad süütuse tõenäoliselt ammu enne kellelegi südame andmist. Asi pole selles, et oled külm, vaid selles, et sa oled väga valiv. Näed kõigis vigu ja nende ilmnemiseks ei kulu kaua. Sul kulub armastuseni jõudmiseks nii kaua, et kui see oleks võrreldav liiklusega, siis oleks sinu taga pikk rida autosid, kes kannatamatult signaali annavad, et oma otsuse juba ära teeksid, kuhu liikuda.

Kui soovid rohkem suhete kohta lugeda, siis vaata: Suhted.ee