1. Cara Delevingne

Modell, laulja ja ka näitleja Cara Delevingne astus 2015. aastal üles John Greeni romaanil põhinevas draamas "Paper Towns" ning muidugi andis ta filmi promo jaoks ka mitmeid intervjuusid.

Üks neist kiskus aga kohe alguses kiiva, sest tema nime valesti hääldamisest ärritunud Cara jätkas kogu intervjuud väga sarkastilise tooniga. Muidugi ei aidanud kaasa ka saatejuhtide mõnitav, asjatundmatu ja üleolev suhtumine.

Cara Delevingne'i saab praegugi näha meie kinodes ulmefilmis "Valerian ja tuhande planeedi linn".

2. Quentin Tarantino

Kultusrežissöör Quentin Tarantino pole nüüd otseselt näitleja, kuigi tal on olnud mitmeid rolle nii enda kui ta teiste filmides, aga seda kurikuulsat intervjuud ajakirjanikuga Krishnan Guru-Murthy ei saa lihtsalt märkimata jätta.

Krishnan Guru-Murthy on sama ajakirjanik, kes suutis psühholoogina käitudes ajada endast välja ka näitleja Robert Downey Jr.-i.

Videointervjuus läks Krishnan Guru-Murthy nii kaugele, et süüdistas justkui Tarantinot liigse vägivalla kujutamisest ning katsus teda filmides kujutatud vägivalla mõju eest vastutusele võtta.

3. Robert Downey Jr.

Krishnan Guru-Murthy üritas Marveli 2015. aasta filmi "Tasujad: Ultroni ajastu" linastumise ajal meelitada Raudmeest kehastavat Robert Downey Jr.-i rääkima probleemsest minevikust, alkoholitarvitamisest, kokkupõrgetest seadusega ja suhtest isaga, kuid filmi promoma saabunud Downey ei lasknud end mõjutada, vaid lõpetas intervjuu hetkel, mil mõistis, et intervjueerijat ei huvitanud film, vaid hoopis lootus meelitada näitlejast välja mõni uudiskünnist ületav ülestunnistus.

4. Tom Hardy

Tom Hardy on andekas karakternäitleja, keda sunnitakse küll paljudes filmides ("Mad Max: Raevu tee", "Dunkirk", "Pimeduse rüütli taastulek") maski kandma, kuid õnneks on ta meieni toonud ka rolle, kus saame näha teda täies ulatuses ("Taboo", "Legend", tõenäoliselt ka järgmisel aastal linastuv "Venom").

Hardy on niivõrd karismaatiline, et kui reporter uuris Toronto filmifestivalil "Legendi" linastumise järel näitleja seksuaalsuse kohta, siis vastas ta just nii.

5. Samuel L. Jackson

See hetk, mil reporter arvab, et räägib "Matrixi" staariga Laurence Fishburne, aga intervjuus osaleb hoopis alati äge Samuel L. Jackson.

6. Mel Gibson

"Kartmatu" ja "Apocalypto" režissöör ning "Surmarelva" ja paljude teiste tuntud filmide näitleja Mel Gibson üritas juba 2010. aasta teha Hollywoodis oma tagasituleku filmiga "Edge of Darkness", kuigi lõplikult õnnestus see tal alles ikkagi 2016. aasta sõjafilmiga "Hacksaw Ridge'i lahing".

Oma 2010. aasta filmi promodes andis Mel Gibson intervjuu ka telekanalile WGN-TV, mis lõppes sellega, et näitleja nimetas intervjueerijat sitapeaks, sest iga küsimus viitas alati Gibsoni mitte just kõige hiilgavamale avalikkuse ette jõudnud käitumisele.

7. Jesse Eisenberg

See intervjuu Jesse Eisenbergiga on niivõrd piinlik, et jätab näitlejast väga halva ja ebaprofessionaalse mulje.

8. Kristen Wiig ja Bill Hader

Mis juhtub kui Kristen Wiig ja Bill Hader promovad intervjuus oma filmi "The Skeleton Twins" ning intervjueerija, kes väidab, et on filmi näinud, aga pole seda ilmselgelt tegelikult näinud, küsib küsimusi, mis ei puutu antud filmiga mitte kuidagi kokku?

Vastus: puhas kuld.

9. Mila Kunis

Näitleja Mila Kunis sündis Ukrainas, mis tähendab, et ta oskab ka vene keelt. Keeleoskus tuli talle palju abiks, kui pressikonverentsil esitati 2011. aasta komöödia "Friends with Benefits" kaasnäitlejale Justin Timberlake'ile väga kummaliseid küsimusi.

10. Denzel Washington

Denzel Washington jagas reporteritele natuke valusat tõde meedia kohta, kui tema käest uuriti järjekordse kõmu kohta.

Boonus: Duncan Jones

Taaskord pole tegu näitlejaga, aga "Warcraft: Alguse" režissöör Duncan Jones pidi üle elama pehmelt öeldes ebameeldiva intervjuu, kui BBC ajakirjanik küsis Jonesilt väga provokatiivseid küsimusi. Jones käitus professionaalselt ning kaitses väga hoolega filmi, mille loomise ajal suri isa David Bowie vähki ning tema naisel diagnoositi rinnavähk.

BBC ajakirjanik Adam Rosseril oli intervjuu läbi viimiseks kõigest loetud minutid ning selleks hetkeks oli Jones osalenud samal päeval juba mitmekümnes intervjuus, kuid see oli ainuke, mis pani režissööri kannatuse proovile.

Rosser uuris, kas Jones oli ikka õige inimene lavastajatooli, sest tema jaoks oli film liiga killustatud ja unustatav. Jones kinnitas, et mänguseeria fännidel peaks filmis olema palju äratundmisrõõmu ning isegi need, kes pole mängudega kokku puutunud, peaksid filmi igati nautima. Jones käitub väga professionaalselt, kuigi samal ajal muutuvad Rosseri küsimused aina ebameeldivamaks.