1. Chris Pratt

Suurepärase komöödiaseriaaliga "Parks and Recreation" tuntust kogunud ning "Jurassic World: Sauruste maailma", "Galaktika valvurite" kahe osaga, ulmefilmiga "Reisijad" ja vesterniga "Seitse vaprat" Hollywoodi superstaariks kujunenud Chris Pratti elu polnud just lust ja lillepidu enne staariks kujunemist.

Pärast ametikoolist välja kukkumist töötas näitleja näiteks piletimüüjana, stripparina ning oli ka pikemalt aega kodutu Hawaiil, kus tema elupaigaks olid auto ja telk. Õnneks polnud see tema sõnul väga hull, sest Hawaii olevat väga hea koht, kus kodutu olla. Pratti sõnul veetis ta oma aega juues ja kanepit tõmmates, teenides seejuures juhuslikes kohtades piisavalt, et maksta kütuse, toidu ja kalastustarvete eest.

19-aastane Pratt töötas Maui saarel asuvas restoranis kelnerina, kui teda märkas üks näitleja ja režissöör, kes kutsus meest osalema lühifilmis. Sealt edasi hakkasid asjad juba liikuma: rollid seriaalides "Everwood", "The O.C.", filmis "Tagaotsitav" ("Wanted") ning siis tuli juba läbimurderoll seriaalis "Parks and Recreation" ja edasine on juba ajalugu.

2. Shia LaBeouf

Alati kummaliste tempudega meediakünnist ületav LaBeouf ("Raev", "Transformerid", "American Honey", "Nümfomaan", "Lindpriid") on oma vanemaid nimetanud hipideks: ema oli kunstnik ja isa Vietnami sõja veteran, kes maadles narkosõltuvusega. LaBeouf käis isegi isa tugigruppide kokkusaamistel kaasas ning rääkis, et posttraumaatilise stressi all kannatav isa sihtis teda ka korra relvaga.

Pärast vanemate lahutust kaalus LaBeoufi onu poisi adopteerimist, sest nemad ei saanud enam üldse hakkama.

LaBeoufi on korduvalt kriminaalkorras vahistatud ning paljud näitlejad on rääkinud, et temaga on võimatu koos töötada, kuid ometi valitakse ta alati oma stiili ja käitumise pärast väga tuntud rollidesse.

3. Mark Wahlberg

"Transformerite" viimastes filmides peaosalist kehastanud Mark Wahlberg kasvas üles Bostonis mitmelapselises ja üsna vaeses perekonnas.

Kokaiinisõltuvuse omandanud ja narkootikume müüma hakanud nooruk istus korra ka mõrvakatse eest luku taga, kuid suutis siiski elus uue lehekülje pöörata. Wahlberg hakkas räppariks ja modelliks, enne kui alustas tööd näitlejana suurepärastes filmides "Boogie Nights", "Three Kings" ja "The Perfect Storm".

Marky Mark and the Funky Bunchi "Good Vibrations" on senini üks kummalisemaid videoid terves internetis.

4. Jim Carrey

Legendaarne komöödia - ja draamanäitleja Jim Carrey pole küll enam väga palju pildis, kuid tema parimad rollid filmides "The Truman Show", "Mask", "Liar, Liar", "Ace Ventura" kaks osa, "Man on the Moon", "How the Grinch Stole Christmas" ja "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" ei lähe kunagi meelest.

Carrey kinnitas korra, et lapsepõlves oli tema perekond nii vaene, et nad pidid autos elama, aga see ei takistanud noorukil unistamast kaugemale.

Tulevane näitleja hakkas harjutama oma komöödiarutiini Torontos, kus teda märkas koomik Rodney Dangerfield, kelle abil saigi Carry jala ukse vahele ning kujunes üheks kõige tuntumaks näitlejaks Hollywoodis.

5. Daniel Craig

Praegu enamjaolt James Bondina tuntud näitleja Daniel Craig elu oli näitlejakarjääri poole püüeldes ühel hetkel sellises tupikus, et mees töötas kelnerina ning magas pargipinkidel.

90ndate lõpus pääses aga Craig löögile ning tal õnnestus mitme suure filmis väikestes rollides kaasa lüüa, millest piisas, et kujuneda aastatega näitlejaks, kellele pakuti väidetavalt lausa 150 miljonit dollarit, et ta kahe järgmise Bondi filmi jaoks tagasi tuleks.