1. Nicolas Cage

2009. aastal kaebas Nicolas Cage kohtusse oma ärijuhi, sest tema olevat süüdi näitleja pankrotistumises.

Kohtusaaga käigus selgus, et Cage kulutas oma raha väga absurdsete asjade peale. Näiteks ostis ta endale kaks lossi, kaks jahti, albiinokobrad, dinosauruste koljud, kaks saart Bahamadel, Lamborghini Miura SVJ, kuulsa kummitusmaja, kuivanud pügmeede pead, esimese Supermani koomiksi, krokodilli, haii, kaheksajala ja palju muud.

Ja kes soovitas tal neid mitte osta? Õigus: tema äriasjade juht.

Juba aastaid kvaliteetsetest filmidest kaugenenud Cage ongi tegelikult osalenud iga aasta väga paljudes filmides, et kinni maksta oma suuri võlgu.

2. Salma Hayek

Salma Hayek ütles kord, et tahaks rohkem lapsi, aga leidis, et see toob väga palju tööd juurde. Ta illustreeris seda järgneva näitega: kuna lastele maitsevad erinevad asjad, siis võrdles ta olukorda pitsa söömisega: ühele ei meeldi juust ja teisele tomat, mistõttu muutub nende KOKK väga kurvaks. Kas see on siis see laste saamisega kaasnev suur lisatöö?

3. Tyrese Gibson

Tyrese Gibson arvab, et PANDORA on keegi naine, kes mängib talle muusikat. Säuts on nüüdseks kustutatud, aga internet ei unusta kunagi.

4. Johnny Depp

Deppist oleme juba pikalt kirjutanud.

5. Helen Mirren

Helen Mirren ütles korra, et ta ei helista kunagi ega võta kõne vastu, sest kardab telefone.

6. Kristen Stewart

2010. aasta Elle'i ajakirjas võrdles Kristen Stewart paparazzode pidevalt jälitamist vägistamisega.

7. Paris Hilton

Kogu elu miljonärina elanud Paris Hilton tunnistas kord, et kõik halb, mis saab juhtuda, on temaga juba juhtunud.

8. Patrick Stewart

See polegi tegelikult nii imelik, vaid pigem naljakas: suurepärane näitleja Patrick Stewart sõi pitsat esimest korda 72-aastasena.

9. Hugh Jackman

Wolverine'i 17 aastat kehastanud ja tänavu filmiga "Logan" rolliga lõpparve teinud Hugh Jackman ei teadnud enne kõige esimeses "X-Meeste" filmis osalemist, kes või mis on ahm (inglise keeles wolverine). Mõnes mõttes on see loomulik, sest Jackmani kodumaal Austraalias ahme pole.

10. Zack Snyder

"Valvurite" ("Watchmen"), "Surnute koidiku" ("Dawn of the Dead"), "Sucker Punchi" režissöör Zack Snyder ei mõistnud, miks paljudele ei meeldinud tema nägemus Supermanist (2013. aasta "Terasmees") ja miks kõik võrdlevad tema filmi 1978. aasta klassikalise "Supermani" filmiga, kuigi tegu on ühe kõige hinnatuima superkangelasefilmiga läbi aegade ning selle võrdlemine kõikide järgnevate "Supermani" filmide on fännide jaoks täiesti loomulik.

Allikas: Cracked