Esmaspäeval toimus Viru Keskuse Rahva Raamatu kaupluses pressikonverents. Toimumise asukoht ei olnud juhuslik, sest pühapäevani müüb kontserdipileteid ainult Rahva Raamat.

Füüsilisi pileteid saab osta kõikidest kauplustest üle Eesti ja ka e-poe vahendusel saab pileteid koju või pakiautomaati tellida.

Toomas Aasmäe, Rahva Raamatu arendusjuht, kommenteerib nende projektis osalust: „Rahva Raamat hindab väga Ruja panust Eesti muusikasse ja kultuurilukku. Selliseid kontserte toimub väga harva ning meil on hea meel sellele suursündmusele kaasa aidata. Kuna meie sajad tuhanded püsikliendid on keskmisest enam kultuurihuvilised ja võiksid olla ka Ruja sõbrad siis tundus selle kontserti piletite müük Rahva Raamatu kauplustes ja e-poes väga loogilisena. Ootame pileteid ostma nii meie praeguseid kui tulevasi püsikliente ning vaid sel nädalal on neil võimalik pilet osta hinnaga 12€. Me ei välista, et aitame ka tulevikus erakordsete kultuurisündmuste pileteid müüa, kui meie kliendid seda ootavad.“

20. augusti õhtul astuvad lisaks Rannapile ja Nõgistole lavale ka teised Rujas kaasa löönud muusikud ning meie tänased tähed Ott Lepland, Kadri Voorand ja teised, kes on lummatud Ruja muusikast.