Tegemist pole siiski 200 miljoniga valmiva suurfilmiga, vaid hoopis fännide tööga, millel on juba olemas ka muljetavaldav treiler.

Kavandatav täispikk film "Voldemort: Origins of the Heir" pole seotud Warner Bros. filmistuudioga ega "Harry Potteri" raamatuseeria autoriga J.K. Rowling. Filmi jaoks otsiti rahastust ühisrahastusplatvormi Kickstarter kaudu, kuid vähemalt esialgu projekti negatiivselt suhtuv Warner Bros. lasi kampaania kinni panna, aga filmitegijatel õnnestus suurstuudioga läbi rääkida ning nüüd on projekt jälle hoos.

"Voldemort: Origins of the Heir" räägib Voldemorti ehk Tom Marvolo Riddle noorusest ning leiab aset 40ndatel ja 50ndatel ehk pärast "Fantastilised elukad ja kust neid leida" sündmusi ning enne "Harry Potteri" filmiseeria algust.

"Harry Potter ja segavereline prints" ("Harry Potter and the Half Blood Prince") film näitas meile küll natuke Voldemorti noorust, kuid raamatus oli see kõik palju põhjalikum. Tänu fännidele võime lõpuks näha ka filmi, mis näitab Salazar Slytherini vereliinist põlvneva Gauntide perekonna saatust ja seda, kuidas kujunes noorest poisist kõigi aegade kardetuim võlur Voldemort.

Filmi on plaanis anda tasuta välja aasta lõpus.