Pirnid

Väljaandes Journal of Nutrition & Food Sciences avaldatud uuringu tulemused tõestavad, et inimesed, kes söövad igapäevaselt pirne, on 35% väiksemas rasvumisohus. Seda põhjustavad pirnisisesed hiigelkogused kiudaineid.

Mandlid

Uuringud tõestavad, et mandlid aitavad kaalu alandada. Mandlite monoküllastumata rasvhapped, proteiin ja kiudained tekitavad pikaks ajaks täiskõhutunde.

Tšilli

Tšilli annab seedimisele tuld. Kui tarvitad oma toidus piisavalt palju tšillit, siis sa lihtsalt ei jõua rasvuda. Saladuslik toimeaine tšillis, mis kõike seda head teeb, on kapsaitsiin.

Täispiim ja või

Kas tundub liiga hea, et olla tõsi? Aga see uuring tõestab, et naised, kes neid asju igapäevaselt tarbisid, võtsid kaalus vähem juurde kui need, kes piimatoodete eest põgenesid. Rasvased piimatooted on lihtsalt nii maitsvad, toitvad ja rahuldustpakkuvad, et pärast nende tarbimist ei taha enam mingeid suvalisi snäkke tarbida.

Munad

Munad hommikusöögiks kaitsevad inimest terve päeva ülesöömise vastu. Proteiin hoiab kaua täiskõhutunnet, sest see püsib organismis palju kauem kui süsivesikud.

Allikas: Prevention

Jaga
Kommentaarid