Oscilloscope'i juht Dan Berger leidis, et "November" on üks imelisemaid filme üle pika aja.

"See on korraga ilus armastuslugu ja üle mõistuse äge folklugu. See film tekitab vaatajas vaimustust, küsimusi ja intriigi esimesest kaadrist viimaseni," kiitis Berger filmi ajakirjale The Hollywood Reporter.

"November" võistleb Tribeca filmifestivalil maailmakino paremiku tutvustamisele pühendatud ja ainult kümnest filmist koosnevas programmis World Narrative Competition. "November" linastus festivalil täna teist korda ning järgmised seansid leiavad aset 26. ja 27. aprillil. Rea Lest, Laura Pahlapuu, Rainer Sarnet, Katrin Kissa, Jorgen Liik, Ellen Havenith ja Lukasz Dzieciol olid kohal ka Tribeca filmifestivali esilinastusel 24. aprillil.

Popkultuurile keskenduv USA ajakiri Rolling Stones kirjutas Tribeca filmifestivali filme soovitades "Novembrist" väga ülistavalt:

"Muidugi pakub film tavalist lugu tüdrukuga kohtunud poisist, kohalikku parunessi armunud poisist ja tüdrukust, kes kasutab loitse, et poiss endale saada, aga see kõik on üles võetud viimase aja ilusaima must-valge pildiga. Kui enamus vana maailma lood imeksid muinasjuttude tuntud elemendid (uneskõndijad, lepingud kuradiga, nõiad, libahundid, seisuste omavaheline sõda) kiiresti tühjaks, siis Sarnet ei peatu enne kui ta on need kõik koos sinu otsmikusagaraga läbi kärsatanud. See on kaunis, aga üdini k****i veider."

Tribeca filmifestivalilt tuleb filmile mitmelt poolt meediakajastust. Üheks neist on näiteks The Film Experience arvustus, milles autor Jason Adams leiab, et "November" on film, mis paigutab ümber sinu aatomid, aja ja koha tunnetuse ning viskab sind täiesti võõrasse maailma.

"Mõned kaadrid on nii kaunid, nagu näiteks stseen järve kõndivast naisest, et ma tahtsin need suruda oma räpaste käte vahele ja suudelda neid", kirjutab Adams.