Esimeses videos näeme stseeni hetkest, mil Grand Moff Tarkin (Peter Cushing) käsib hävitada Leia (Carrie Fisher) koduplaneedi ning sunnib printsessi pealt vaatama.
Teises videos ajab piloot (Angus MacInnes) oma teksti sassi ning vannub kogemata. Väga hea on videos kostuva publiku reaktsioon, sest selliseid sõnu pole kunagi peresõbralikes "Star Warsi" filmides kasutatud.

Kolmandas videos näeme meile juba tuttava Surmatähe koosoleku pikendatud versiooni. Pange tähele ka seda, et Vader kõlab videos hoopis teistmoodi, sest James Earl Jonesi asemel räägib hoopis Sithi isanda tegelik näitleja.

Carrie Fisher ei naase Disney sõnul kindlasti "Star Warsi" 9. osas, aga teda saame väga palju näha 15. detsembril linastuvas 8. episoodis, sest suurem osa tema stseene jõuti enne näitleja surma ära filmida.

Saaga VIII osa "Viimased Jedid" režissöör ja stsenarist on Rian Johnson ("Ajasõlm", "Brick", "The Brothers Bloom") ning film linastub 15. detsembril.

Peale kaheksandat osa linastub 2018. aasta 25. mail (5 kuud pärast VIII osa esilinastust) noore Han Solo film, kus nimitegelast kehastab Alden Ehrenreich. Kaasa löövad veel Emilia Clarke, Woody Harrelson ja Donald Glover, kes kinnitati hiljuti Lando Calrissiani rolli. Veel ametliku nimeta noore Han Solo filmi lavastajatooli on asunud rezissööriduo Phil Lord ja Chris Miller ("LEGO film", "21 Jump Street", "22 Jump Street").

Star Warsi" IX osa režissöör on "Jurassic World: Sauruste maailm" lavastaja Colin Trevorrow. Võtetega alustatakse veel sellel aastal ning film peaks linastuma 2019. aastal.

2020. aastal peaks linastuma pearahakütt Boba Fetti film.