Et ostukorvi hinnavaatlusesse põnevust juurde lisada, võtsime senisesse võrdlusesse veebruarikuust alates lisaks ka Grossi toidupoe. Grossi toidukauplusi on üle Eesti rohkem kui 50, seega võiks need hinnad paljudele ka korda minna.

Hindu kogusime Laagri Maksimarketist, Laagri Rimist, Järve Selverist, Smuuli Maximast, Grossi Kivila kauplusest ja Tähesaju Prismast.

Veebruarikuu kalleim ostukorv tuli Selverist. Möödunud aasta aprillikuust saadik, mil igakuiste ostukorvi hinnavaatlustega alustasime, on Selver osutunud neljal korral kalleimaks poeks. Sama palju kordi oli kõige kulukam käia Rimis. Kolmel korral on ostukorvi kalliduse nimekirja trooninud Coop Keskühistu kas Konsumi või Maksimarketi hindadega.

Veebruarikuu ostukorvis olid Rimis ja Selveris ka paar kaupa, mille hinnasildil toodud kliendikaardi soodustus. Rimi ja Selveri ostukorvid kliendikaardi omanikele tuleksid vastavalt 59,26 ja 63,01 eurot. Meie graafikul näidatud lõpphinnad on täishinnad ehk kehtivad ka neile, kel kliendikaarti pole. Suurt vahet kliendikaart seega ei anna ja selle võib rahus koju jätta.

Grossi toidukaubad Kasuliku ostukorvi sensiatsiooni ei toonud, kuid on selge, et selle kaupluse hinnad jäävad pigem odavama hinnaklassi poodide sekka. Grossi poe puhul tekkis tähelepanek, et kõik lihatooted, mis pole Grossi omatoodang, on kallimad kui teistes jaekettides. Samas puu- ja juurviljad ning piimatooted olid valdavalt soodsama hinnaga.

Ühtlasi ootame lugejate soovitusi, milliseid kaupu võiks ostukorvi juurde lisada. Kirjuta meile kasulik@delfi.ee.

Vaata lähemalt toote kaupa, kuidas hinnad poodides erinevad (tärniga tähistatud hinnad on soodushinnad, mis kehtivad ka ilma kliendikaardita):