Kuigi ürituse ametlik programm algab kell 18.30, siis kohale tasub kindlasti tulla juba alates kella kuuest - kell 18.10 saavad neli lapsevanemat koos tütre või pojaga oma oskused palliplatsil proovile panna.

Vanem ja kuni 12-aastane laps alustavad keskringist, neil tuleb mõlemal esmalt tabada vise korvi alt ning seejärel rõnga seest - laste rõngas asub lähemal, vanemate oma veidi kaugemal. Seejärel tuleb samad visked sisse saada ka teisel pool platsi. Kui kõik visked on sisse saadud, peab paar jõudma keskringi.

Neli võistlevat paari on esialgu jaotatud poolfinaalideks, mille võitjad lähevad omavahel vastamisi finaalis. Auhinnakoti on välja pannud Maks & Moorits.

Suur korvpalliõhtu Tähtede mäng, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ja slackliner Jaan Roose ülesastumisele ka erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning Koit Toome ja Shanoni esinemisi, algab Saku Suurhallis 16. veebruaril kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis - jaanuari lõpuni on pääsmed müügil 40-protsendilise allahindlusega!

Tähtede mängu nimitoetaja on Utilitas, partneriteks G4S, Triobet, Maks & Moorits, AJ Tooted, Tallinna linnavalitsus, TV6 ja Sportland.