Bussijuht adus isegi, et midagi läks viltu ja kasutas seepärast esimest võimalust vasakpöördeks, jõudes välja Veskiposti tänava ringristmikule, kirjutas kolmapäevane Eesti Ekspress.

Seal sai vaene sohver aru, et on omadega täiesti rappa läinud ja hakkas reisijatelt pärima, kas keegi teab, kuidas bussijaama pääseb. Lehe info kohaselt leidus õnneks ka teadjaid.

Lux Expressi müügijuht Sander Lõhmus kommenteeris Ekspressi sahinate rubriigis ilmunud sündmuste kirjeldust järgmiselt:

Lennujaama peatusest välja pöörates märkas bussjuht tohutut liiklusummikut. Kuna juht oli teadlik, et vajadusel saab bussijaamani ka Järvevana tee kaudu, valis ta selle teekonna, et reisijad õigeks ajaks kohale toimetada.

Juht informeeris ka reisijaid, et kasutab liiklusummikust mööda sõitmiseks teist teed. Kuna bussijuht on pärit Lõuna-Eestist, ei olnud ta peale Ülemiste ristmiku ümberehitust antud teelõiku läbinud ning sattus korraks segadusse, sest teevidad ei suuna ristmikult otse Filtri teele, vaid Keskusele ning bussijuht palus tõepoolest reisijatelt korraks ka abi õige suuna valimisel.

Üks bussireisija oli ka kiirelt ja lahkelt nõus juhti abistama. Reis sujus hästi ja kõik reisijad jõudsid kohale õigel ajal.