Reutersi teatel lasti mees maha tulevahetuses Milanos.

Itaalia siseminister Marco Minniti teatas täna pressikonverentsil, et öösel kell 3 pidas Milano politseipatrull dokumentide kontrolliks kinni kahtlase isiku ning see haaras otsekohe relva. Mehe peatanud politseinik Christian Movio sai haavata ja viibib haiglas, tema elu pole ohus. Teised korravalvurid avasid tule ja tapsid ründaja. Minnitti teatel on sõrmejälgede põhjal kindel, et tapetu on Anis Amri.

Tulevahetus toimus Milano põhjaosas Sesto San Giovanni linnaosas 1. mai väljakul. See on politseinik Christian Movio, kes Amri esimesena kinni pidas.
Itaalia politsei teatel tuli Amri läbi Prantsusmaa ja käis enne Milanosse jõudmist Torinos. Relv, mida Amri politseinike vastu kasutas, on sama, millega tapeti Poola autojuht.

Reedel toimus ka Saksa siseministeeriumi pressikonverents. Ajakirjanike teatel ilmutasid Saksa jõustruktuuride esindajad piinlikkustunnet, et Amril lasti vabalt tegutseda ja riigist lahkuda. "Peame endalt küsima, kas saaksime julgeolekumeetmeid parandada," tõdes siseministeeriumi esindaja.