Tänaste sündmuste valguses ilmneb, et endine Nõmme Kalju juhatuse liige — 20. detsembril kinni kupeldamiskahtlustusega peetud Tanel Aavik — on Rosenfeldi kihlatu.

Nimelt kirjutas Delfi Sport 20. detsembril, et Põhja prefektuuri kriminaalbüroo ametnikud pidasid kinni kaheksa inimest, keda on alust kahtlustada kahe Tallinnas tegutseva bordelli töö korraldamises ja juhtimises. Kinnipeetute hulgas on ka jalgpalliklubi Nõmme Kalju juhatuse liige Tanel Aavik.

Foto: Lugeja kuvatõmmis Facebookist

Nõmme Kalju avaldas juhtumi järel ametliku teate enda kodulehel: “Nõmme Kaljule teadaolevalt on Aavikule esitatud kahtlustus seotud tema omandis oleva kinnisvaraga, kus toimusid väidetavalt keelatud tegevused.

Tanel Aavikul on juba mõnda aega käimas raske lahutusprotsess ning sellega seoses on ta palunud oma juhatuseliikme staatuse jalgpalliklubis peatada, et tegeleda pereküsimustega.”

Gerli ja Tanel on juba mõnda aega armuõnne nautinud ning sellest annavad märku ka armunute postitused sotsiaalmeedias. Facebookis on nad ka kihlunuks märgitud ning veedavad mõnusasti aega nii ühistel puhkustel kui ka uhketel einetel kallites restoranides.

“Näib, et Gerli on juba pikemalt ise Nõmme Kalju turundust teinud — kas asjal on seost tema kihlatu vahistamisega, ei oska küll spekuleerida,” tõdes lugeja oma kirjas Publikule.

Gerli Rosenfeld on mänginud mitmes kodumaises mängufilmis. Neiu tähelend algas linateosest “Vasaku jala reede”, kus tal lausa üks pearollidest kanda oli. Kassahitis “Klassikokkutulek” oli Rosenfeld näitsik, kellega Genka kehastatud rokkstaar pärast kontserti armumõnusid jagas.