Tallinna TV (TTV) juht Toomas Lepp ja toimetaja Mart Ummelas on sattunud kriminaaluurimise alla. Keskkriminaalpolitsei kahtlustuse järgi võis Lepp omastada kolme aasta jooksul ligi paarsada tuhat eurot. Uurimine on seotud saatega "Vaba mõtte klubi", mida on viis aastat juhtinud Peeter Ernits.

"Lugesin ka täna, et minu saade, mida üle viie aasta juhtisin, oli väidetavalt see rahapump, mida Toomas Lepp kasutas. Ma tunnistan ausalt, et ega mina ja saate osalejad sealt eriti midagi teeninud pole, mõned kopikad, ja viimasel ajal üldse mitte," rääkis Ernits ETV saates "Ringvaade", vahendab ERRi uudisteportaal.

"Aga kummaline on see, et on tavaline ettekujutus, et Edgar Savisaar ütles TTV-s, mida teha. Ma rõhutan, ma olen üle viie aasta olnud selle saate juht ja kordagi, ei enne ega pärast, pole ei Savisaar, ei keegi tema emissaridest öelnud midagi, et tee seda või ära tee või miks sa nii tegid," arutles ta.

"Ja piisas sellest, et Savisaar kukutati, kui Toomas Lepp teatas mulle, et linnavalitsus on andnud korralduse mind saatejuhi rollist kõrvaldada. Ma ei tea, kas see nii oli, aga tekitab igal juhul kummalisi mõtteid," lisas Ernits.