Kairos Technologies on tutvustuse järgi ettevõte, mis pakub maailma suurfirmadele turvalisi IT-lahendusi. Väidetavalt on ettevõtte suurimaks tuluallikaks pilvetehnoloogia, mis on üles ehitatud Kairose kasutajate arvutite kõvakettaruumi rentimisel. Ehk lihtsalt öeldes: Kairosega liituv inimene saab osa oma arvuti kõvakettaruumist rentida Kairosele ning teenida sellega raha.

Kõvaketast rentides lubatakse aastas minimaalselt 150% tulu, aga siin on konks - raha ei saa teenima hakata niisama. Et üleüldse Kairose süsteemiga liituda, peab hoopis inimene ise ette maksma liitumistasu, mis jääb vahemikku 125 kuni 2777 dollarit.

Pärast sellise summa firmale andmist saab inimene oma arvutisse installida Kairose programmi. Ettevõtte reklaammaterjalide kohaselt teeb see arvuti kõvakettal oleva vaba ruumi Kairose klientide jaoks kättesaadavaks. Edasi hakkab süsteemiga liitunud inimese spetsiaalsele maksekontole iga kuu tiksuma renditasu - mida suurema ja kallima liitumistasuga paketi inimene võttis, seda rohkem renditasu peaks ta saama.

Geeniuse portaal selgitas välja, et tegelikult ei toimugi mingit kettaruumi jagamist. Tegemist võib olla tavalise Ponzi-skeemiga. Loe edasi siit.