FOTOD: Jultunud vandaalid rüüstasid Võru linnakalmistut. "Lihtsalt sõnu pole, mis inimesed need sellised on..."

Võru kalmistut rüüstati

Ööl vastu laupäeva tegutsesid Võru linnakalmistu Kuperjanovi-poolses osas vandaalid, kes keerasid segi 19 hauaplatsi, purustades riste, pildudes laiali küünlaid ja lükates ümber hauaplaate.
Loe edasi...

Kaitsevägi hakkab mehi 24-tunnise etteteatamisega metsa kutsuma

Carl Gustavi laskmine

Esimene uut tüüpi õppus võib toimuda niipea, kui valitsus selle välja kuulutab, teatas kaitsevägi.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Jevgeni Ossinovski nelja erakonnaga võimuliidust: üks partner tunneb end üleliigsena ja see tekitab asjatuid pingeid

Koalitsioonikõnelustel osalev Sotsiaaldemokraatide esimees Jevgeni Ossinovski kordas, et suurim vastutus uue võimuliidu moodustamisel lasub SDE-l, Keskerakonnal ja IRL-il. Neljas võimalik koalitsioonipartner - antud juhul Vabaerakond - tunneks end aga üleliigsena ja see tekitaks asjatuid pingeid.
Loe edasi...

Helsingi-Espoo Länsimetro ehitusel läks töödega kõik viltu, ettevõtte juht lasti päevapealt lahti

Länsimetro on Helsingi metroo pikendus, mis ühendab Soome pealinna metrooga ka naaberlinna Espoo. Töödega alustati juba 2009, kuid eile lasti Länsimetro OY tegevjuht Matti Kokkinen päevapealt lahti, sest ilmneb, et ehitustöödega on tehtud niivõrd palju vigu, et Helsingi ja Espoo peavad leidma koguni 104 miljonit eurot vigade silumiseks.
Loe edasi...

FOTOD: Jääpurikaid täis katuste alla parkinud autoomanikud said ebameeldiva üllatuse

Katuse alla jäetud autod

Munitsipaalpolitsei amet hoiatab autoomanikke lumega kaetud või jääpurikaid täis katuste vahetusse lähedusse parkimise eest. Nimelt võib see kaasa tuua ebameeldivaid üllatusi.
Loe edasi...

DELFI FOTOD JA VIDEO: Jüri Ratas: neljapäeval on selge, kas Vabaerakond on koalitsioonis või mitte

Täna kohtusid Keskerakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esindajad vabaerakondlastega, et arutada Vabaerakonna kaasamist loodavasse valitsuskoalitsiooni. Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul sõltub Vabaerakonna valitsuskoalitsiooni kaasamine sellest, missuguste maksumuudatuste ja terviklahendustega kolm kõnelusi pidavat erakonda edasi lähevad.
Loe edasi...

Keskerakonna savisaarlastest siseopositsioon koosneb ilmselt vaid kahest inimesest

Oudekki Loone ja Peeter Ernits

Väidetavalt on Keskerakonna riigikogu fraktsioonis võimas kümneliikmeline savisaarlik siseopositsioon, mis võib Edgar Savisaare esimese märguande peale Jüri Ratase valitsuse põhja lasta. Seda juttu räägib peamiselt Peeter Ernits ja ilmselt kuulub sinna siseopositsiooni ka Oudekki Loone. Rohkem savisaarlasi arvatavasti pole, sest kõigi ülejäänute häältes võib Keskerakond enamvähem kindel olla.
Loe edasi...

Prokuratuur saatis 14-aastase Narva tüdruku Darja kriminaalasjas kohtu ette kaks noormeest

Narva - fotod sündmuskohalt

Viru Ringkonnaprokuratuur esitas kriminaalasjas süüdistuse kahele noormehele. 19-aastast noormeest süüdistatakse tüdruku tapmises, teisele, 19-aastasele noorukile, on esitatud süüdistus tapmise varjamises.
Loe edasi...

Pihkva teismelised tulistasid sotsiaalmeedia otseülekandes politseinikke ja sooritasid enesetapu

Pihkvast pärit 15-aastased poiss ja tüdruk tulistasid politseiautot ja sooritasid pärast seda enesetapu. Oma tegevusest tegid nad otseülekande internetis. Enne surma panid nad sotsiaalmeediasse teated lähedastele ning jätsid hüvasti perekonna ja tuttavatega. Teo motiiv ei ole seni selge.
Loe edasi...

MIS JUHTUS? Terminaator jättis Võru ööklubis kontserdi poole laulu pealt katki: keegi midagi lavale viskab, siis me edasi ei mängi!

Rummu Rock 2016

Möödunud reedel Võru ööklubis Club Capital toimunud Terminaatori kontsert sai ootamatu lõpu, kui üks kontserdikülaliste seast otsustas oma emotsioone välja elada, lennutades 90ndate rokkbändi suunas lavale tulemasina ehk välgumihkli.
Loe edasi...

Tarmo Rüütlit ja Arno Pijpersit hakatakse kasutama vutikoondise nõuandjatena

Tarmo Rüütli

Eesti jalgpallikoondise treeneritenelik - Martin Reim, Janno Kivisild, Mart Poom ja Andres Oper - soovib tulevikus kasutada ka oma eelkäijate kogemusi, kaasates nõuandjatena meeskonna endised peatreenerid Arno Pijpersi ja Tarmo Rüütli.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Tarmo Rüütli: ongi hea, et Reim kohe alguses laksu kätte sai, on edaspidi ettevaatlikum

Eesti jalgpallikoondise endine peatreener Tarmo Rüütli andis tänasel alaliidu kriisikoosolekul oma nägemuse meeskonna probleemidest. Sai ju ka tema 2008. aastal valusa kogemuse Bosnia ja Hertsegoviinas 0:7 kaotuse näol ning oskab praegustele treeneritele supist välja ujumiseks näpunäiteid jagada.
Loe edasi...