"Mis siin öelda," alustas Kerro vastamist, silmad maha lüües. "Selge see, et armastus kuskile ei kao, aga saan siin vaid enda eest rääkida," tõdes ta rahulikult. "Raske on sellest rääkida, sest ma ei saa isegi aru, millest meie probleemid algasid. Me vist näeme maailma erinevalt. Leian, et kõige olulisem on pere," ütles Kerro välja tema ja mehe peamise erinevuse: nimelt on septembris 28-aastaseks saanud Marilyni suurim soov ja unistus viivitamata lapsi saama hakata. "Ju tuleb see pere ise luua kunagi," ütles ta tagasihoidlikult naeratades, justkui vihjates, et teed Šepsiga on tõesti pöördumatult laiali läinud.

Siinkohal intervjuu lõppes, ent järgnesid n-ö varjatud kaamera kaadrid, milles Marilyn elavalt ja humoorikalt kireldas, kui väga ta last saada tahab. "Lähen ja otsin omale kapsalehe alt lapse!" naljatas ta ühele saatemeeskonna liikmele. "Blin! Olin parajasti Eestis ja kured lendasid üle pea ja olin selline," jätkas ta žestikuleerides ja etendades käes avali asendit, mida ta siis seal kureparve all teinud oli, justkui püüdes sealt pudenevat beebit kinni püüda. "Ema ütles, et selleks on ikka meest vaja. Aga mina ütlesin, et mis teha, kui meest pole – siis peab lind asja ära ajama," rääkis ta juba naeruga.

"Aga ma olen juba rahulik," nentis ta otsa, viidates, et lahkumineku esimene valu on möödunud. "Tuleb lõug püsti ajada. Võtan ennast käsile ja muudkui edasi!" ei heida ta meelt.

Marilyni lapsesoovist ja igatsusest pere järele räägib ka iga viimne kui foto tema Instagramis, millest enamikul ta koos oma pisikese õeraasu ning õelastega mängib.

Loodame, et varsti tuleb rõõmus emadusaeg ka Marilyni jaoks. Seniks aga hoiame pöialt, et tuleks kauaoodatud selgeltnägijasaate võit. Siht on silme ees ning šansid täiesti olemas – eile nimetati Kerro saates taas nädala parimaks sensitiiviks!