Sõnni 1. dekaad

21. aprill — 1. mai
Element maa, juhtplaneet Veenus

Kui olete esimesel dekaadil sündinud Sõnn, ilmnevad sõnnilikud jooned teie puhul lausa topelt. See on sodiaagi kõige meelelisem märk, mida iseloomustab otsusekindlus, stabiilsus ja sensuaalsus.

Otsite kõiges turvalisust, ilu ja harmooniat. Kui olete otsustanud midagi saavutada, lähete oma eesmärgi nimel kas või läbi halli kivi.

Teile on väga oluline majanduslik kindlustatus. Vajate mugavat keskkonda, ilusaid kvaliteetseid asju. Otsite stabiilsust kõigis eluvaldkondades, nii karjääris, suhetes kui ka pereelus.
Armusuhteis olete lojaalne, armastav ja võimeline igavesti truu olema.

Karjääris seate endale kindla eesmärgi ja sammute aukartust tekitava järjekindlusega selle poole. On tõenäoline, et tegelete sama alaga terve elu ja saate selles tunnustatud spetsialistiks. Kodu kui mugav ja turvaline tagala on teile väga olulisel kohal elus.

Panustate palju sellesse, et teha oma kodust armas mugav pesake, kus teil endal, perel ja külalistel on hea olla. Vägagi võimalik, et naudite aiatööd ja teie kodu ümbrust kaunistab piinliku täpsusega hooldatud iluaed. Võite olla andekas kunsti või muusika vallas. Teile kui maamärgi esindajale on väga tähtis kompimismeel. Vajate palju füüsilist kontakti, kallistamist ja kaisutamist. Samas muudab Veenus teid väga sensuaalseks, nii on armastus teie elus väga tähtsal kohal. Armastate ise ja vajate, et ka teid armastataks.

Sõnni 2. dekaad

2. mai — 11. mai
Element maa, juhtplaneedid Veenus ja Merkuur

Teie iseloomus võivad välja lüüa Neitsitele omased jooned. Olete taktitundeline, diplomaatiline ja praktiline, samas võluv isiksus.

Olete täpne ja hoolikas, enne tegutsema hakkamist või sõna võtmist kogute hoolega infot. Tajute hästi teiste emotsioone ja mõtlete pidevalt ka sellele, et teistele mitte kogemata kombel haiget teha, neid kuidagi riivata.

Tahate olla perfektne, teil on vajadus kõike õigesti teha ja eksimuste pärast võite pikalt põdeda ja ennast süüdistada.

Olete võluv ja karismaatiline, teie maneerid on kenad ja viisakad. Inimesed tunnevad end teie läheduses meeldivalt ja turvaliselt.

Tänu suurepärasele suhtlusoskusele saate teistega hästi läbi ja suudate saavutada oma eesmärke. Kuigi te suhtlete paljudega, on teil vähe tõelisi sõpru. Teil on sõpradele kõrged nõudmised ja elu jooksul leiate enda kõrvale mõne inimese, kes on tõeliselt lojaalne ja usaldusväärne.

Nii sõprus- kui ka armusuhteis on teile ülimalt tähtis, et saaksite kaaslast täielikult usaldada, olla lõpuni aus ja avameelne. Teie vaade elule on praktilist laadi. Selle asemel, et unistustes hõljuda, võtate te kätte ja tegutsete selle nimel, et saavutada seda, mida soovite. Kui on vaja midagi teha, siis kääritegi käised üles ja haarate härjal sarvist. Te ei vaja pidevat kiitmist või valjut aplausi — võite vaikselt tagaplaanil töötada järjekindlalt seni, kuni töö saab lõplikult valmis. Olete endaga rahul vaid juhul, kui tulemus on perfektne.

Sõnni 3. dekaad

12. mai — 21. mai
Element maa, juhtplaneedid Veenus ja Saturn

Teid iseloomustab eelkõige kannatlikkus, lojaalsus ja distsiplineeritus. Võiks öelda, et olete kaljukitseliku natuuriga Sõnn.

Olete äärmuseni lojaalne neile, kes on teile kallid ja võtate enda kohustuseks kaitsta neid kõigi maailma hädade eest. Teile on omane kõrgelt arenenud ustavus ja kohusetundlikkus. Kodu ja perekond tähendab teie jaoks palju, annate endast parima, et tagada perele materiaalne kindlustatus ja teha oma kodust võimalikult turvaline ja kindel paik. Teised tunnevad end teiega koos justkui vanajumala selja taga.

Olete korralik ja distsiplineeritud ja teete enda õlule võetud ülesanded perfektselt lõpuni, kusjuures saate oma asjad alati kokkulepitud tähtajaks valmis. Olete väga töökas ja valmis pingutama raha teenimise eesmärgil — materiaalne kindlustatus, aga ka lugupeetus on teile ülimalt oluline. Te ei oota komplimente, vajate, et teid tõeliselt väärtustataks.

Kannatlikkuse ja hoolikuse tõttu olete suurepärane lapsevanem, õpetaja või mentor, ent samas võidakse teid pidada ka liiga tõsiseks ja rangeks.

Teil on küllaltki keeruline asju ajada inimestega, kes on pealiskaudsed ja tuulepäised, sest te ei suuda neid mõista. Teie vaated elule on kindlalt välja kujunenud ja neist te juba ei tagane.
Teie kaitsekiht on tugev, mistõttu võõrad peavad teid alatihti ülimalt tõsiseks inimeseks. Need vähesed aga, keda endale lähedale lasete, teavad, et teil on kuldne süda, hea huumorimeel ja võite olla vägagi sensuaalne.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?