Tsiteerides sakslast, siis Whiting peaks neljakordse maailmameistri sõnul "p***e kerima" (inglise keeles f*** off. Honestly, f*** off - toim).

Verstappen sõitis duellis Vetteliga kolm ringi enne lõppu ühe kurvi otseks, saades sellega eelise ja sai pärast finišit viiesekundilise ajakaristuse, mis tõstis Vetteli kolmandaks. Möödus kolm tundi, kui Vetteli kolmas koht anti kümnesekundilise ajakaristuse tõttu hoopis Daniel Ricciardole (Red Bull).

Veel tsitaate Vetteli raadiosidest: "Ta (Verstappen) on ****! Kas ma olen ainus või te näete sama, mida mina? Ta lihtsalt surub mind tagasi Ricciardo vastu. Liigu, liigu, kurat võtaks! Ta lõikas šikaani. Ta peab mulle positsiooni tagasi andma. Jutul lõpp."

Kui Ferrari boksist Vettelile rääkima hakati, et "Charlie ütles seda, et...", põrutas Vettel: "Jah? Siin on sõnum Charliele: f*** off. Honestly, f*** off!"

Hiljem poodiumiintervjuus ütles Vettel: "Ilmselgelt olin ma väga emotsionaalne. Mul on juba palutud Charlie juurde jutule minna. See pole õige, mida Max tegi. Aga ma sain pahaseks ja adrenaliin möllas."

19-aastane Verstappen jäi eriarvamusele: "Ma ei saanud eelist. Kui ma rajale tagasi tulin, jäi mu edu sama suureks."