Kohal oli kogu Eesti jalgpallikoondis eesotsas peatreener Martin Reimi ning Ragnar Klavani ja Konstantin Vassiljeviga. "Suur tänu neile! Meil tuleb nüüd teinekord hakata neid mängudel toetamas käima," muheles nurgaründaja Keith Pupart.

Lisaks olid kohal kergejõustiklased Andrei Nazarov, Ksenija Balta, lätlanna Laura Ikauniece-Admidina ja Jüri Tamm. Võrkpalluritest jäid Delfi kaamerasilma ette aga näiteks Tallinna Selveris mängiv austraallane Lincoln Williams ning tänase mängu abikommentaator Avo Keel.

Poliitikutest olid kohal aga peaminister Taavi Rõivas, võrkpalliliidu president Hanno Pevkur ning kultuuriminister Indrek Saar koos näitlejast abikaasa Ülle Lichtfeldtiga.

Mängijad ülistasid üksmeelselt publikut. "Superhea tunne oli sellise publiku ees mängida! Õnneks ei pidanud keegi halva emotsiooniga ära minema," tegi võistkonna teenekas kapten Kert Toobal fännide ees suure kummarduse. "Lõpus servima minnes tekkis korra tunne, et äkki peaks vea tegema. Kuidagi ei tahaks, et see mäng läbi saaks."

Ka Robert Tähe arvates oli justkui veidi kahju, et ei saanud vaatajatele pikemat etendust pakkuda. "Tean, et mitmed inimesed olid Võrust kohale sõitnud. Võibolla natuke liiga kiiresti tegime ära, väga pingeliseks ei läinudki," sõnas Täht.

"Sellise publiku ees olnuks patt kaotada," lisas Pupart.

5681 inimest on lõppenud EM-valiksarja ülekaalukas publikurekord. Seni hoidis tippmarki Belgia ja Moldova mäng, mida käis Antwerpenis vaatamas 4450 inimest. Helsingis käis Soome ja Portugali alagrupi võitjat otsustanud heitlust vaatamas 4328 inimest. Valiksarjas on vaatajanumbrid võrdlemisi tagasihoidlikud, kuna Euroopa parimad võrkpalliriigid pääsevad EMile otse.

Eesti võrkpalli publikurekordiks tänane õhtu siiski ei küüni, 2002. aastal tõi Pärnu ESSi ja Itaalia klubi Cuneo Noicomi matš Saku Suurhalli 6320 inimest.