"Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks" ("Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge") režissöör ei ole enam esimese kolme osa lavastaja Gore Verbinski ega ka neljandat osa juhtinud Rob Marshall. Seekord on rooli haaranud hoopis norrakad Joachim Rønning ja Espen Sandberg, kes saavutasid ülemaailmse tuntuse, kui kandideerisid 2013. aastal filmiga "Kon-Tiki" parima võõrkeelse filmi kategoorias Oscarile.

2011. aastal linastunud seeria neljandas osas "Kariibi mere piraadid: Võõrastel vetel" ei löönud enam kaasa Orlando Bloom ja Keira Knightley, kuid regulaarsed kõrvaltegelased kapten Hector Barbossa (Geoffrey Rush), Gibbs (Kevin McNally), Scrum (Stephen Graham) ja Marty (Martin Klebba) on jäänud seeriale truuks ning neid saab näha ka viiendas osas "Dead Men Tell No Tales". Orlando Bloom naaseb pärast pausi kapten Will Turneri rolli, kuid seekord pole ta enam inimene, sest nagu me kõik mäletame, sai temast seeria kolmandas osas "Maailma lõpus" merede valitseja Davy Jones. Keira Knightley ei naase seekord Elisabeth Swanni rolli.

Uute tegelaste hulka on arvatud juba mainitud kapten Salazar (Javier Bardem), Orlando Bloomi tegelaskuju poeg William Henry "Henry" Turner III (Brenton Thwaites), astronoom Carina Smyth (Kaya Scodelario) jpt.

"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"

Ametlik sünopsis:
Kapten Jack Sparrow on hädas - tema surma soovib vana rivaal kapten Salazar, kes põgenes koos oma kummituspiraatidega Devil's Triangle nimelisest vanglast, et hävitada Sparrow ja kõik elusolevad piraadid. Jack peab leidma Poseidoni kolmhargi, mis annab selle kasutajale merede üle täieliku kontrolli. See on ainuke vahend Salazari alistamiseks.

Vaata ka teisi treilereid:
Robotid, häkkerid ja Scarlett Johansson ulmefilmis "Ghost in the Shell"
Chris Pratt ja Jennifer Lawrence on armunud ulmefilmis "Reisijad"
Fantaasiaküllane seiklusfilm "Miss Peregrini kodu ebaharilikele lastele"
Justin Timberlake ja Anna Kendrick lõbusas muusikalises animatsioonis "Trollid"