„Möödunud nädala esmaspäeval külastasime tipptunni paiku Chopsticksi. Otsustasime võtta kiire roa, naine tellis friikartulid, mina supi ja riisi. Kohe, kui riisi sööma hakkasin, tundsin, et hammustasin midagi klaasist. Õnneks õnnestus mul see suust välja sülitada. Riisis oligi väike tükk klaasi," kirjeldas toimetusele kirjutanud Vitali. Kõrvallauast juhtunut silmanud inimesed ütlesid, et sarnaseid situatsioone on ennegi Chopsticksis ette tulnud.

„Pärast seda pöördus minu poole teenindaja ning viis klaasi sisaldanud riisiroa minema. Ta ei öelnud ainsatki sõna - isegi vabandust ei palutud. Mõne aja pärast tuli meie laua juurde teine naisterahvas, kes isegi mitte ei tutvustanud end. Ka polnud tal rinnas nimesilti. Kui küsisin, kes ta on, nähvas ta ebaviisakalt, et on juhataja. Kui küsisin, et kas see on normaalne leida toidust klaasitükke, vastas ta, et toob uue kausi riisi. Ma keeldusin, mispeale soovitas ta mul oma suppi süüa ja et „selles pole kindlasti klaasi sees"," kirjeldas Vitali teda vihastanud vahejuhtumit.

Mehe sõnul olla vestlusesse sekkunud ka kõrvallauas istunud inimesed, kes küsisid teenindajalt, kas nii pole mitte inetu oma klientidega suhelda. Alles siis taipas juhataja vabandada ning ütles ka oma nime - Radda Shustrov.

„Nad keeldusid mulle ka raha tagastamisest ja otsustasin seepeale sellest sotsiaalmeediasse kirjutada. Raddat ei paistnud see üldse huvitavat. Selle asemel hakkas ta mind süüdistama, et panin ise klaasitüki riisi sisse. Antud juhul ei ole küsimus rahas - ma tahan, et inimesed teaksid, mida nad söövad. Selles restoranis võivad käia ka lapsed ja nagu olen oma sõpradelt kuulnud, pole see erandjuhtum," edastas Vitali.

Mees pöördus ka tarbijakaitseameti poole, mis võttis pöördumise vastu ning lubas Chopsticksis läbi viia järelevalve menetluse.

Chopsticks: mõistame kliendi ärritust

Chopsticksi esindaja andis ka Delfile kommentaari, öeldes, et neil on tõepoolest kahju, et selline vahejuhtum aset leidis.

"Restorani töötajad vabandasid koheselt kliendi ees ja pakkusid kliendile korduvalt võimalust valida asenduseks uus roog. Klient keeldus ning kinnitas, et eelistab teemat käsitleda sotsiaalmeedias. Mõistame kliendi ärritust, millele aitas kahjuks kaasa kõrvallauast olukorra lahendamisesse teravate repliikidega sekkunud kõrvaline isik," kirjutas Delfile Chopsticksi esindaja Aleksandra Matvejeva.

Ta lisas, et Chopsticks on endiselt valmis kliendile kompenseerima tellitud roa või pakkuma uue lõuna. "Kinnitame siinkohal veelkord, et suhtume täie tõsidusega mistahes kvaliteediküsimusega, eriti muidugi taolistesse juhtumitesse ning viisime restorani köögis koheselt läbi ka põhjaliku kontrolli. Anname kahtlemata endast parima, et taoline vahejuhtum meie restoranis ei korduks," lisas Matvejeva.

Tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski edastusel tuleks sellises situatsioonis tarbijal koheselt pöörduda klienditeenindaja poole. "Kindlasti pakub restoran sellises olukorras lahendi. Tõenäoliselt uue roa või raha tagasi," pakkus Turetski.