Esmaspäeva hommikul kella 6.45 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus Sõpruse puiesteel ühe maja hoovist on leitud 15-aastase noormehe surnukeha, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Sündmuskohal töötanud politseiuurijad kogusid tõendeid, mis võimaldaks noormehe traagilist surma selgitada. Praegused tõendid annavad alust põhjalikumalt kontrollida versiooni, et noormees võis kõrval oleva hoone katusel liikununa sealt alla kukkuda. Uurijate seni kogutud teave on kuritegu pigem välistav, kuid töö asjaolude selgitamisel jätkub. Surnukehal väliseid vägivalla tundemärke ei tuvastatud. Noormehe surma põhjus selgub kohtuarstlikus ekspertiisis.

Alaealise surmaga seonduvaid üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Juulis juhtus õnnetus Tallinnas Kristiine linnaosas koos kaaslastega katusel turninud ja seda filminud 19-aastase noormehega. Noormees kukkus alla ja sai rängalt viga. Kiirabi viis üliraskes seisus nooruki haiglasse ja veel augusti lõpus viibis ta arstide hoole all intensiivravis.

Politsei on varem palunud kõigil, kes sellist tegevust pealt näevad, anda sellest kohe teada hädaabinumbrile 112.

Jaga
Kommentaarid