Ohtra itsitamise ja sõimusõnadega vürtsitatud klippide krooniks avaldas räppar video, milles sõbra (või sõpradega – autos olevaid inimesi videotes ei näidatud) läbi öise tankla sõidab. "Kilpkonnad magavad," kõlab klipis ohjeldamatu killuviskamine.

Öösel üles laetud kolmest videost kadus täna hommikul kella 10:30 ajal kaks, ent jäi alles üks, milles nalja ja naeru kõige vähem.

Publik pöördus Beebilõustalt videotes nähtava kohta kommentaari saamiseks räppari mänedžeri poole, kes polnud klippidest veel teadlik, ent keeldus selgituse peale artisti kommentaari vahendamisest ning otsekontakti andmisest, eeldades, et artist ei soovi midagi kosta.

Räppari Instagrami kontole tekkis Publiku päringu peale üks eelnevalt eemaldatud video tagasi. Lisaks läkitas artist Delfile huvi tundmise eest ka sõnumi: "FO. (fuck off ehk käi kuradile – toim.) Delfi, mis kuradi enam kui 200kmh, 265 raisk."

Lisatud politsei kommentaar: Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Hannes Kullamäe sõnul peab süüteomenetluse alustamiseks peab kiirus olema mõõdetud vastava seadmega, samuti ei saa video põhjal tõsikindlalt väita, et klipp on filmitud Eesti teedel. "Olenemata sellest, kus sõidetakse, on roolis filmimine ohtlik kõrvaltegevus. Iseküsimus on, kas sellist hälbelist käitumist saab ravida menetlusega. Riskikäitumine liikluses lõppeb varem või hiljem valusa õppetunniga, vastutustundetu on aga ohtu seada lisaks endale ka juhuslikud kaasliiklejad. Oleme temaga ühendust võtnud, et vestelda, ent tulutult. Inimene ei hooli ühiskonna käitumisnormidest ning paraku on viltu läinud väärtushinnanguid sellises eas keeruline muuta. Süüteomenetlus ei tee sellisest inimesest hoolivamat liiklejat," sõnas Kullamäe Publikule.

Vaata videosid: