Milline aga oli teekond sinna? Renée Zellweger kehastab kohati kaootilist, kuid alati positiivset Bridget’it, kellel on oma unistuste töö ning imeline meeskond, kellega igapäevaselt uudiseid edastada. Mida aga pole on Härra Imeline ja Bridget ei ole isegi väga löödud selle üle, vaid naudib oma „vanatüdruku“ staatust täiel rinnal isegi kohati liiga palju, mille tulemusel ta ka „paksuks lüüakse“ ning temaga hakkavad ootamatud sündmused juhtuma.

Ja siis oli neid kaks – kaks härrasmeest võitlemas ühe naise südame pärast ning valmis isaduseks, ainult, et keegi ei tea, kes see päris on issi! Sellest tulenevalt jagub läbi terve filmi palju koomilisi hetki, kaasahaaravaid sündmusi ning kogu aeg on midagi toimumas. "Bridget Jonesi beebi" filmistsenaarium on väga oskuslikult kokku pandud – on algus, keskpaik ja lõpp – me elame kangelannale igal hetkel kaasa, loodame, et tal läheb hästi, ning et ta suudab oma piinlikutest momentidest võitjana välja tulla, mis on Bridget Jonesi tegelasele väga omane. Ja kõike seda saadab mõnus briti huumor.
"Bridget Jonesi beebi"

Film on väga hästi õnnestunud tervik, nii lavastusliku, sisu kui ka näitlejatöö poolest. Colin Firth’i kehastatud inglise härrasmees Mark, kes oli ka eelmise filmi keskmes, saab käesolevas filmis samuti särada ning oma emotsioonide väljendamisoskuse puudujääke proovile panna. Väga soojalt mõjub sellele vastu näitlev Patrick Dempsey kehastatud Jack, kes on kui Ameerika unistus, keda iga naine peaks endale soovima, ja rase Bridget samuti.

"Bridget Jonesi beebi" on tõeliselt kena, elutruu, positiivne ning lõõgastav vaatamine töönädala lõpuks. Kuskil on peidus õnnelikkus, kuskil pesitseb armastus ning igasugused kummalised soovid võivad elus täide minna, lihtsalt ei tohi üksi nukrutsema jääda.

"Bridget Jonesi beebi" linastub 16, septembril, kuid esilinastused algavad juba 14. septembril.