"See väljaütlemine oli Siim Kallasel kahtlemata ebaõnnestunud. Reformierakonnas ei ole kombeks inimesi juhatuse enamusest erinevate seisukohtade pärast karistada või põlata, see oleks ka fundamentaalselt vale. Oleme erakonnana tugev just seetõttu, et meil on erinevad seisukohad aktsepteeritud ning erimeelsused räägitakse omavahel selgeks," ütles Rõivas Delfile.

"Kallasel on põhjust olla Reformierakonnale tänulik toetuse eest ning keskenduda teiste erakondade ning valijameeste veenmisele. Ainult nii on võimalik olla kandideerimisel edukas," märkis Reformierakonna esimees.

Kümned reformierakondlased kogunesid laupäeval lõunasöögile, et kuulata nende presidendikandidaadi Siim Kallase mõtteid 24. septembri valimiskogu eel.

"Täna oli õhkkond väga rahulik ja konstruktiivne. Peaministril on raske olnud, kuid ega ebatavaline ei ole, et erakonna sees on erinevad arvamused," rääkis Kallas "Aktuaalsele kaamerale" antud intervjuus, vahendab ERR.

"Ma arvan, et alati võib muidugi juhtuda, et vastuolud jätkuvad, aga ma loodan, et kõik saavad aru, et kui erakond on mingi otsuse teinud, siis need otsused on tehtud. Siis on alati võimalik endale teine erakond valida, kui sa nendele otsustele ei allu," lisas ta.