Esmaspäeval, 5. septembri õhtul linastub koostöös tänavakunstifestivaliga Stencibility Tšehhi dokumentaalfilm “Girl Power” naisgrafitikirjutajatest, kes on oma linnas ja valdkonnas läbi löönud. Filmi autoriks ja peategelaseks on tšehhi päritolu tänavakunstnik Sany, kes on filmi aastaid hingega teinud ja lõpuks saanud valmis tervikliku ülevaate naistest, kes on aerosoolvärvide abil leidnud võimaluse eneseväljenduseks.

Teisipäeval, 6. septembril jõuab kõigi “Tähtede sõja” austajate rõõmuks ekraanile saaga värskeim film “Jõud tärkab”. Tipprežissööri J.J. Abramsi lavastatud ulmeseiklus viib meid taas rändama galaktika erinevatesse otstesse ja jutustab müstilise Jõu tumedamast ja heledamast poolest.

Kolmapäeval, 7. septembril paneb välikinole punkti Tartu oma film - seikluslik ja põnev “Supilinna Salaselts”. Linateos toob nii suurte kui väikeste vaatajateni lahendamist vajava müsteeriumi, ootamatud pöörded, võrratud lapstegelased ja Tartu armastatud paigad.

Seansside algus on kell 21. Filmid linastuvad originaalkeeles eestikeelsete subtiitritega, “Supilinna Salaselts” linastub eesti keeles. Kõikide filmide ette näidatakse eesti lühianimatsiooni.

Välikinost saab osa võtta tasuta, seades platsil koha sisse oma istumisalusega ning kuulates filmiheli kõlaritest. Et välikino toetada ning saada mugavam ja kvaliteetsem kogemus, saab rentida lamamistoole ja kõrvaklappe. Tooli rentimine maksab 3€, kõrvaklappide rentimine 2€. Tagatiseks saab jätta isikut tõendava dokumendi või 20€. Arveldamine toimub kohapeal ja sularahas.

Enne filmi ja selle ajal saab pop-up kohvikust Armastus soetada midagi head ja sooja rüüpamiseks ja nosimiseks. Soovitatakse riietuda soojalt ja igaks juhuks varustada end vihmakeebiga.

Välikino saab teoks tänu Tartu linnale, 422 hooandjale, Ameerika Ühendriikide suursaatkonnale Tallinnas, Prantsuse Instituudile, tööriistalaenutusele Cramo, trükikojale Kroonpress.

Elektriteatri tubase kino hooaeg algab 13. septembril Stanley Kubricku retrospektiiviga.