Anatoli jäi kadunuks 20. augustil. Kella 10 paiku hommikul helistas Anatoli pojale ja teatas, et läheb metsa. Sama päeva õhtul polnud Anatoli koju jõudnud ning tema telefon oli välja lülitatud. Lähedastele teadaolevalt käib Anatoli Ida-Virumaal Illuka valla metsades.

Anatoli mobiiltelefoni positsioneerimine näitas, et 20. augusti kella 17.30 paiku oli mees Kivinõmme küla piirkonnas. Pärast seda oli tema telefon välja lülitatud, mistõttu oli tema edasine liikumissuund teadmata.

Politsei kontrollis raviasutusi ja suhtles mehe tuttavatega. Vasknarva kordoni piirivalvurid koos teenistuskoeraga otsisid meest ümberkaudsetest metsadest ja terviseradadelt.

Täna jätkasid politsei- ja piirivalvepatrullid Anatoli leidmiseks maastikuotsinguid, kuhu kaasati ka MTÜ EstSar vabatahtlikud. Pärastlõunal saabus piirkonda kontrollima ka kopter.

Täna õhtul kella 20.45 paiku märkasid politseipatrullid kirjeldusele vastavat meest Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas.

Mehe sõnul veetis ta metsas kaks päeva ja kaks ööd ja oli kukkudes telefoni ära kaotanud, mis tõttu ei olnud tal võimalik abi kutsuda. Politseipatrull kutsus mehe tervisekontrolliks kohale meedikud, kes ta pärast esmaabi andmist koju lubasid.