Politseinikud on kontrollinud nii Aleksei kodukohta Tallinnas kui ka erinevaid vihjeid Aleksei võimalike liikumiste kohta Pärnus, ent tema asukoht on endiselt teadmata, teatas politsei täna.

Esimest korda teavitati avalikkust Aleksei otsimisest ja paluti selles abi 25. juulil.

Väidetavalt nähti teda viimati 15. juuli päeval Pärnumaal Saarde vallas Tihemetsa alevikus, kus ta eelnevalt koos tuttavaga mitu päeva ööbis. Tihemetsa elanikud Alekseid näinud ei ole. Mehe püsivaks elukohaks on Tallinn, kuid ta võib Pärnumaal ringi liikuda.

164 cm pikk ja ligi 70 kg kaaluv Aleksei on hea suhtleja ja võib otsida juhututtavaid, kellega koos alkoholi tarvitada. Tüseda kehaehitusega mehel on lühikesed pruunid juuksed ja helesinised silmad. Politseile on teada, et kui mees 11. juulil Tallinnast Lasnamäelt Tihemetsale suundus, oli tal tumesinise fliisi all tume T-särk ning jalas valgete triipudega sinised spordipüksid ja hallid spordijalatsid. Ta võib kanda kollast või oranži nokatsit. Lahkudes Aleksei dokumente, raha ega mobiiltelefoni ühes ei võtnud.

Politseinikud külastasid Aleksei sugulasi ning rääkisid Tihemetsa ja ümbruskonna elanikega, kuid tema asukoht on senini teadmata.

Politsei palub kõigil, kes on fotodel kujutatud meest näinud või omavad informatsiooni tema asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112, 612 5311 või 612 3000.