1. Riided

Kui sa just ei plaani mõnd nudistide festivali külastada, läheb sul suure tõenäosusega tarvis riideid. Paki oma riided võimalikult kompaktselt, ent selliselt, et sul oleks olemas varustus igaks elujuhtumiks. Igaks juhuks võta kaasa varuriided, kui peaks sadama. Viimane asi, mida enda Instagrami kontol näha soovid, on mudased teksapüksid.

2. Sokid

See on kõige olulisem punkt! Võta kaasa erinevaid sokke ja palju! Veekindlad sokid on su parim abimees. Kui palju iganes sokke sa ei plaaninud algselt kaasa võtta, duubelda seda numbrit! Usu meid, sa ei kahetse, kui taevast rahet ja vihma alla sadama hakkab!

3. Kummikud või saapad

Eesti suvi on heitlik ja selleks, et mitte plätudega mudas sumpamist mängida, on tark kaasa võtta kummikud või vihmakindlad kerged saapad, millega ka vihmas edasi rokkida.

4. Vihmakeep

Vihmakeep on iga festivalihooaja trendikaim ese, sest kui üritus toimub Eestis, on suur tõenäosus, et seda kannavad mingil hetkel kõik festivalikülastajad. Igaks juhuks võta vihmakeepe kaasa varuga!

5. Pesemisvahendid

Siinkohal on oluline pidada meeles, et mida vähem ja mida väiksemad, seda parem. Sellegipoolest ära unusta kotti pista reisisuuruses šampoon, kuivšampoon, dušigeel, deodorant, niisked salvrätikud, salvrätikud. Kunagi ei tea, millal neid vaja võib minna!

6. Toit

Kõik, mis ei purune ja ei lähe halvaks, on hea: kiirnuudlid, müslibatoonid, konservid jms. Paki kaasa ka puuvilju, kuna festivalitoit ei hiilga just enda vitamiinisisalduse poolest.

7. Kruus

Sa ei kujuta ettegi, kuidas sellest puudust võid tunda!

8. Lõbusad aksessuaarid

Glitter, helendavad pulgad, viled, näovärv ja teised sarnased asjad paki kotti siis, kui ruumi üle jääb. Nad ei ole hädavajalikud, ent muudavad kogu kogemuse kindlasti veel lõbusamaks.

9. "McGwyeri" teip

Telk läheb katki? Kummikud lasevad läbi? Mis iganes ei juhtuks, on su parim abimees "McGwyeri" teip!