Lähedased jagavad Facebookis Hanna Maria pilti ja paluvad tema asukoha kohta infot ja lisavad, et neiul pole kaasas telefoni. Samuti pöörduvad nad Hanna Maria enda poole, paludes tal koju tulla.

Politseile teatati 2. augusti hilisõhtul, et Tartumaal Rõngu vallas on vanaema juurest lahkunud viimasele külla tulnud 16-aastane Hanna Maria. Esialgsetel andmetel oli neiul varem oma Tartu elukohas esinenud tüli lähedasega.

Politseipatrullidele on edastatud neiu kirjeldus ning noorsoopolitsei on rääkinud tüdruku lähisugulastega, kelle juures ta aga ei viibi. Olemasoleva info kohaselt võib ta liikuda Tartumaal Rõngu vallas, samuti Tartus aga ka Jõgevamaal Tabivere vallas. Politsei kontrollib kõiki tüdruku võimalikke liikumisteekondi ja ka isikuid, kelle juurde ta pärast vanaema juurest lahkumist minna võis.

Hanna Maria on umbes 180 cm pikk, tal on pikad heledad juuksed ja ta kannab prille. Lahkudes oli tal seljas hall jakk ja hallid dressipüksid ja sinised ketsid. Kõigil, kes on tüdrukut pärast eilset õhtut näinud palutakse ühendust võtta telefonil 53307121 või 53307120.

Jaga
Kommentaarid