Politsei sai teate Mustamäel leitud surnukehast täna lõunal. "Esialgne hinnang on, et ta on seal olnud vähemalt nädalaid, kuid täpsema hinnangu annab ekspertiis," selgitas PPA pressiesindaja Helen Uldrich.

Hetkel pole teada, mis põhjustel ja kui kaua aega tagasi inimene suri, kuid esialgsetel andmetel puudusid surnukehal vägivalla tundemärgid. "Hetkel ei ole alust arvata, et inimese surm võis saabuda kuriteo tagajärel," lisas Uldrich, ja lisas, et juhtumi täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Õhtuleht uuris samas korteris olnud mehelt, miks ta ise ei helistanud politseisse ega andnud surnukehast teada.

"Ma ei ole teises toas käinud ega teadnud, et sõber on surnud," vastas ta. "Kuidas ta seda haisu ei tundnud, mis mul mu enda kodus elada ei lasknud," imestab laibakorteri kõrval elav naine.

Vastaskorteris elav Anni, kes kutsuski sündmuskohale politsei räägib, et all korrusel elaval naabril olid lõpuks korteris vaglad: "Pühkis ja koristas, aga ikka tuli neid juurde. Ta kutsus isegi putukatõrjujad kohale, et neist lahti saada," räägib naine, kes ise vaklu ei näinud, ent sai tunda hingematvat laibahaisu.

Annil on hea meel, et haisu põhjusele jälile saadi, kuid teda teeb murelikuks, et korteriuks pitseeriti ja toad jäeti koristamata.

Loe täispikka lugu Õhtulehest.