Delfile on kirjutanud ja Facebookis "Märgatud Saaremaal" grupis võtnud sõna mitmed inimesed, kes väidetavalt kohustusliku "loksumise" edasi-tagasi kaasa tegema pidid. Ühe reisija sõnul võtnud see kokku aega koguni tunni.

Tuulelaevade infotelefonile helistades öeldi Delfile, et mitmed inimesed on tänase jooksul pöördunud küsimusega, et "kuidas selline asi üldse võimalikuks sai?" ning telefonile vastajal on tulnud öelda, et tal pole õrna aimugi.

"Tulin hommikul tööle ja selle küsimusega on meile juba mitu korda pöördutud. Teile vastatakse kontori telefonilt," suunas klienditeenindaja toimetajat edasi.

Laevafirma pressiesindaja vahendas Väinamere Liinide kommentaari juhtunust, edastades, et eile õhtul kell 21.40 väljuma pidanud parvlaev väljus Kuivastust 10 minutit hiljem.

"Laevameeskonna inimliku eksituse tõttu viibis alumisel tekil olnud ca 15 auto õigeaegne lossimine, kuid kõik sõidukid pääsesid kaldale 10 minutilise viibega. Ettevõte vabandab tekkinud viivituse ja segaduse eest," täpsustas firma juhtunu asjaolusid.

Hea lugeja, kui olid sel reisil, kirjelda juhtunut kommentaariumis või kirjuta meile kasulik@delfi.ee.