Kohtumise märksõnaks oli Kontaveidi ülimalt ebakindel serv. Ta tegi kohtumise jooksul tervelt 16 topeltviga! Esimese servi õnnestumise protsent oli 55. Vastasel olid samad näitajad 2 ja 64. Matš kestis ligi kaks tundi.

Kiiresse lõppmängu läinud esimese seti võitis Masarova 7:6(2). Avasetti mängiti 42 minutit. Kontaveit tegi tervelt viis topeltviga, vastane mitte ühtegi.

Teises setis suutis kogenum eestlanna murda vastase servigeimi seisul 4:4 ja seejärel oma servil seti võita 6:4. Teine sett kestis 44 minutit.

Otsustav kolmas sett läks vastase kätte üsna kiirelt. Kontaveit tegi seti jooksul koguni kaheksa topeltviga. Masarova sai seetõttu tervelt 8 murdepalli, millest viis õnnestus Kontaveidil pareerida.

Eelinfo:

16-aastane Masarova kuulub maailma talendikamate noormängijate hulka. Paar nädalat tagasi võitis ta Prantsuse lahtiste noorteturniiri, alistades muuseas kaks kõrgema asetusega mängijat. Gstaadis, oma elu esimesel WTA turniiril, lõi ta avaringis eile konkurentsist aga ei kellegi muu kui endise maailma esireketi Jelena Jankovici (WTA 27.) 1:6, 6:4, 6:2. Masarova pääses turniirile tänu wild cardile.

20-aastane Kontaveit, kes jätab vastase kõrval vana ja kogenud mängija mulje, pidas oma avaringi matši juba esmaspäeval, kui oli numbritega 7:5, 6:1 üle kreeklannast Maria Sakkarist (WTA 97.).

Turniir mängitakse saviliiva väljakutel.