"Tänased tühistatud lennud on tingitud meie partneri BMI kahe kapteni järjestikusest haigestumisest," selgitab Nordica pressiesindaja Liis Veersalu. "Kuna sellekohased teated saabusid meile vahetult enne lendude toimumist - täna vastavalt öösel kell 3:09 ja päeval kell 12:15 -, siis seetõttu ei saanud nii kiirelt alternatiivseid lahendusi leida."

Veersalu sõnul ülejäänud tänased lennud toimuvad. "BMI on lubanud meile saata siia asenduskaptenid, et edasiste päevade lennuoperatsioonid saaksid sellest võimalikult vähe mõjutatud."

Kõikidele tänastele tühistatud lendude reisijatele pakub Nordica enda sõnul alternatiivseid lennuvõimalusi ning firma vabandab ebamugavuste eest.

Lugejad: viimane kord, kui Nordicaga lendan!

Tallinna lennujaamas viibiva Delfi lugeja sõnul otsiti veel tund pärast lennu tühistamist kassas "paaniliselt" asenduslende. Teise lugeja kinnitusel valitses segadus ka seoses 17:25 väljuma pidanud Berliin-Tallinn lennuga. "Berliinist Tallinna lend tühistati ära ja inimestele siin infot ei ole antud," ütles lugeja.

Üks Nordica klientidest ähvardab lennufirma teenuseid edaspidi mitte kasutada: "Tahtsin saada ühendust Nordica klienditeenindusega, ootasin eesti-/vene-/ingliskeelses telefoniteeninduse järjekorras ega saanud vastust." Lugeja sõnul ei ole vastatud ka infoaadressil saadetud meilile. "Viimast korda kasutan Nordica teenuseid."

Ka 16:30 väljuma pidanud Vilnius-Tallinn lend on Tallinna lennujaama andmeil tühistatud. Vilniuse lennujaamas ootava reisija sõnul on neile leitud asenduslend.

"Istun Vilniuse lennujaamas, Nordica 16:30 lend asendati AirBalticu kella 19:40 lennuga. Vilniusesse tulles oli sama asi - lend tühistati, teavitati 2 tundi ette, ootasin 5 tundi lennujaamas ja lendasin AirBalticuga. Ei soovita Nordicaga lennata."

Täna keskpäeval tühistati ka 12:25 väljuma pidanud Tallinn-Brüssel lend, mille põhjuseks oli Postimehe andmeil kapteni haigestumine. Berliini ja Vilniuse lendude tühistamise põhjus on väljaselgitamisel.