“Ütlen ausalt, et kõik inimesed, kes on telekaamera ees, on edevad ja kui keegi hakkab rääkima sellest, et “oi, kui hirmus see kuulsus on“ — no ära tee seda tööd siis, kui ei meeldi! Mina olen edev inimene, mulle meeldib see, mis ma teen ja kui inimestele ka see korda läheb, siis seda enam on see tore. Mingitest kuulsuse ahelatest minu puhul rääkida oleks silmakirjalik ja vale,” ütles Jõekalda.

Mitmeid menukaid telesaateid juhtinud Jõekalda loeb temast kirjutatud artikleid küll, kuid kommentaare ta enda sõnul ei loe, sest ka kõige positiivsema loo kohta osatakse midagi õelat öelda: “Olen väga hell igasuguste selliste kommentaaride puhul, neid ma kardan! See võtab mul tükiks ajaks tuju ära — miks peaks võõras inimene, kellega ma pole kunagi kokku saanud, äkki midagi jõle s***a ütlema? Millega ma teda järsku välja olen vihastanud?” on mees nõutu.

Milline on olnud kõige jaburam kommentaar, mida Jõekalda enda kohta on lugenud, kuidas ta vanasti televaatajatega asju klaaris ning mida muud põnevat ta meile rääkis — saad teada videost!