"Ma näitasin talle filmi varajast versiooni ja mõnda efekte täis kaadrit", ütles Jones The Daily Beastile antud intervjuus. "Kõikide teiste jaoks oli ta üks kindel isiksus, aga ta oli minu isa ja ta oli minu tegemistest kogu aeg huvitatud. Ma näitasin talle, mille kallal ma viimased paar aastat töötanud olen ja ta oli minuga väga rahul ja õnnelik, et tegelen elus asjadega, mis mind õnnelikuks teevad."

Ka filmis endas on isad ja pojad väga tähtsal kohal. Orkid lahkuvad koos oma perekondadega hävinevast maailmast ning ründavad seetõttu inimeste oma, sest neil on vaja uut elukohta järelkasvu jaoks. Duncan Jones ja tema naise Rodene perekonda lisandub filmi linastumisajaga umbes samal ajal ka nende esiklaps.

"Warcraftil" ja sellest sündinud massirollimängul "World of Warcraft" on paljude inimeste eludes tähtis koht. "Warcrafti" virtuaalmaailmas on inimesed kohtunud, armunud ning alustanud isegi perekondi. Duncan Jones mängis videomänge juba varajases nooruses ning seda on teinud ka paljud teised meeskonnaliikmed nii näitlejate kui ka produktsiooni teiste osakondade hulgas.

Muidugi pole David Bowie hinnang poja tööle väga objektiivne, aga midagi see siiski tähendab. "Warcraft: Algus" linastub juba 10. juunil ja kuigi filmikriitikud pole filmi vastu olnud soosivad, siis ei tähenda see veel midagi, sest oma silm on kuningas. Kõik, kes on vähegi "Warcrafti" mängudega kokku puutunud ja peavad end fännideks, peaksid kindlasti kinno tõttama.