2016. aasta suveks sobivad baarmeni sõnul kerged ja värsked tooted nii alkoholis kui lisandites.

“Kindlasti tasuks proovida mängimist ginide, tekiilade ja värskete valgete rummidega. Hooaja sees soovitame kasutada kõike värsket mida saab turult osta,” lisab baarmen ning soovitab joogid grillõhtusöögi kõrvale:

  • Aperatiiviks sobiks väga hästi kokteil “French 75”: kerge ja särtsakas ginikokteil vahuveiniga - gin 4cl, sidrunimahl 2cl, suhkrusiirup 2 cl, prosecco 8 cl - ja kaunistaksin seda rosmariinioksaga.
  • Pearoa kõrvale pakuksin kokteili “Sherry Cobbler”: 10 cl kuiva sherry't, 2-3 apelsiniviilu, 2 cl suhkrusiirupit. Raputada šeikeris, serveerida purujääga, kaunistuseks hooajalised marjad.
  • Digestiiviks pakuks midagi magusamat aga kanget ehk rummikokteil Ron Fashioned: 4 cl Anejo rummi, 1 cl suhkrusiirupis, 5-6 tilka Angostura või muud ürdibitterit, segada jääga, garneeringuks paar apelsiniviilu.