Juhanit nähti viimati eile Konguta vallas, kui ta lahkus autoga oma talumaja juurest ega naasnud koju. Juhan lahkus talumaja juurest sinist värvi 2005. aasta Citroen Berlingoga. Mobiiltelefoni, dokumente ega raha Juhan kaasa ei võtnud ning teadaolevalt oli tal sõidukis umbes poole paagi jagu kütust. Oli teada, et mehel võib esineda terviseprobleeme, mistõttu oli tal keskmisest kõrgem risk ohtu sattuda, ütles politsei täna saadetud otsimisteates.

Politseiga võttis täna õhtupoolikul ühendust tähelepanelik inimene, kes oli eile Konguta vallas näinud kirjeldusele vastavat sõidukit ning ajanud paar sõna juttu ka masina roolis olnud mehega. Täna avastas ta meedia vahendusel, et nii kohatud isiku kui sõiduki kirjeldus langeb üks-ühele kokku politsei poolt otsitava Juhani ja tema Citroen Berlingoga.

Ta teatas juhtunust politseile ning saadud lisainfo pinnalt asusid korrakaitsjad täpsustama Juhani võimalikku edasist teekonda. Peagi leitigi mehe sõiduk lähistelt ühelt eraldatud metsasihilt. Sõidukis kedagi ei olnud, kuid piirkonna edasisel põhjalikul läbikäimisel ja juhtniitide otsimisel jõuti ühe alajaama juurde, kus Juhan oli maas pikali. Mees oli elus ja teadvusel, kuid tema tervisliku seisundi tõttu viis kiirabi ta esialgu haiglaravile, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.