Nintendo teatas esmaspäeval, et firma on valmis tooma nende kõige populaarsemad tegelased ja mängud suurele ekraanile. Jaapani ajalehe The Asahi Shimbun andmetel ei kavatse firma ära anda nende tegelaste ja mängude õiguseid mõnele kolmandale osapoolele, vaid kõik filmid valmivad siiski Nintendo osalusel.

Fännid mäletavad kindlasti 1993. aastal valminud legendaarset filmi "Super Mario Bros". Filmil ei olnud Super Mario Bros mängudega mingit pistmist ja kuigi peaosades olid oma aja suurimad staarid, kukkus film kolinal läbi ning andis hoiatuse kõigile neile, kes kavatsesid mängude põhjal tulevikus filme teha. "Pokemoni" põhjal on aastate jooksul samuti valminud juba päris mitu animatsiooni. Nintendo osalusel valmiv esimene film ei pruugi olla mängufilm, vaid "Pokemonil" või "Super Mariol" põhinev animatsioon. "The Legend of Zelda" oleks filmiadaptsooniks väga sobilik - selles on nii seiklust, fantaasiat kui ka suuri tundeid.

Nintendo pole oma plaanidega üksi. Ubisofti mänguseeria põhjal valminud "Assassin's Creed" linastub juba detsembris ning juunis jõuab kinodesse ka "Warcraft".