22.03.2016, 12:35
Viineri-köögiviljavardad
Neid vardaid võid nii grillida kui ahjus küpsetada. Köögivilju võid varieerida tegelikult vastavalt tujule, soovile või aastaajale. Marinaad annab köögiviljadele särtsu juurde - kui armastad magusamat maitset, vali palsamiäädika marinaad, kui aga pigem hapukamat, siis sidruni- küüslaugumarinaad.
FOTO:
Koostisosad:
Viineri-köögiviljavardad
- 1 pk Rakvere Lihakas viinerit
- 1 tk Punane sibul
- 1 tk Kollane paprika
- 8 tk Kirsstomatit
- 8 tk Suvikõrvitasviile
- 8 tk šampinjonid
Kerge marinaad palsamiäädikaga
- Oliiviõli
- Palsamiäädikat
- Vedelat mett
- Meresoola
- Musta pipart
Kerge marinaad sidrunimahla ja küüslauguga
- Oliiviõli
- Sidrunimahl
- Pressitud küüslauk
- Must pipar
- Meresool