Vaata, kuidas valmistada õhtusöögiks isetehtud krõbeda taignaga suitsupeekoni ja porrulaugu quiche:

Valmistamine
  • Valmista jahu ja võiga mõnus quiche'i taigen. Lisa soola. Keera kilesse ja lase 15 minutit jahedas "valmida".
  • Rulli taigen lahti ja pane taigen vormi nii, et ääred jäävad kergelt üle. Kata hõbepaberiga ja vala sellesse riisi ning küpseta põhi ahjus 20 minuti jooksul 180 kraadi juures.
  • Lõika lahti peekon ja porrulauk ja prae kuldseks.
  • Sega kokku muna, koor ja juust. Seda sekka ka peekoni-porru segu. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Võta vahepeal ahjust quiche põhi ja tõsta välja riis ning hõbepaber. Küpseta ahjus põhja veel 5 minutit.
  • Nüüd tõsta küpsetusvormi piruka sisu ja riivi peale veel juustu.
  • Küpseta quiche'i ahjus 20 minutit.
  • Hea isu!