Pärast printsess Diana surma oli kuningapere populaarsus tõelises madalseisus, kuid see on ajaga muutunud. Kuninganna Elizabethi armastatakse endiselt, prints Philip vallutab 94aastaselt stiilsete meeste edetabeleid ning mis puutub Cambridge`i hertsoginnasse Catherine`i ja hertsog Williamisse, siis neid rahvas jumaldab. Prints Harryle on samuti andestatud alasti pidutsemine võõras korteris, kus ta tundmatut tütarlast kallistas. Kuid on üks paar, kes ei suuda kuidagi rahva südant võita ja need on prints Charles ja tema kurikuulus abikaasa Camilla. Nende populaarsus on endiselt äärmiselt madal ja hoolimata sellest, kui väga nende imagot ei püüta parandada, siis rahva südameid nad võitnud pole. Öeldakse ju: vägisi armsaks ei saa.

Celebdirtylaundry vahendab, et ka kuningakoda teeb kõik selleks, et Camilla tunneks end väljatõugatuna. Olgem ausad, ta pole sinna ka kunagi kuigi oodatud liige olnud. Siiski kuuleb siit sealt õelaid lugusid, kuidas Camillat kiusatakse. Näiteks pole ta soovitud külaline printsess Diana poja Williami ja abikaasa Catherine`i juures. Tänu sellele jääb lastelaste elust eemale ka prints Charles, kes tunnistas isegi ühes intervjuus, et ta ei näe lapselapsi nii sageli kui sooviks.

Kuninganna Elizabeth ja Camilla pole samuti olnud soojades suhetes. Kui vahepeal näis, et jää hakkab sulama ja kuninganna on Camillaga leppinud, siis läinud nädalal lekitas palee Daily Mailile uudise, mida nad tavaliselt ei tee. Nimelt renoveeritakse kuninganna emale kuulunud ruume. See toimub Briti maksumaksja raha eest — tubades vahetatakse ära torustik ja tehakse kapitaalne remont. Paar ruumi kuninganna ema tubadest saab endale Camilla Parker-Bowles. Paraku tegi kuninganna ootamatu otsuse ja teatas, et nende ruumide sisustamise ja dekoreerimise peab prints Charles omast taskust kinni maksma. See tähendab, et prints peab oma kukrut kergitama 1,7 miljoni naela võrra. Äärmiselt alandav, kuid veelgi alandavam, et palee seda uudist ise lahkelt levitas. Näib justkui oleks kuninganna võtnud isiklikult kübaranõela ja asunud Camillat torkima.

Väidetavalt nõuab Camilla juba mõnda aega lahutust või vähemalt ähvardab Charlesi lahutusega. Lahutuse hind on 175 miljonit naela. "Ta tahab sellest ussipesast välja astuda. See oli koht, kuhu ta kõige rohkem soovis kuuluda, kuid nüüd soovib ta sealt põgeneda," kommenteerib allikas väljaandele Globe.

Vahelduva eduga räägitakse ka sellest, et kuninganna Elizabeth II sooviks oma poja troonist ilma jätta ja eelistaks, et kuningaks saaks rahva poolt palavalt armastatud prints William. Kes teab, ehk poleks Camilla suhe prints Charlesiga olnud nii särisev ja kirglik, kui naine oleks teadnud, et mehest ei pruugi kuningat saada? Prints Charles on praegu 67aastane ja Camilla 68aastane, kuninganna Elizabeth on 89aastane ja jätkuvalt hea tervise juures. Kuninganna ema elas 101 aastaseks, kui Elizabeth elab sama kaua, peab prints Charles kuningaks saamist ootama veel 12 aastat. Troonile tõustes oleks ta 79aastane ja Camilla 80aastane. Kõiki neid seiku arvesse võttes pole ime, et Camilla ähvardab kuningakojast jalga lasta ja soovib lahutust.