Prints Charles on varem kurtnud, et tema kõned saavad tunduvalt vähem tähelepanu kui Cambridge`i hertsoginna uus kleit või soeng. Samas peaks Charles olema sellega harjunud, sest ajal, mil ta oli abielus särava printsess Dianaga, oli viimane alati tunduvalt rohkem rambivalguses.

Youth Health vahendab, et Camillale ei mahu siiski noorte kuninglike populaarsus pähe ja ühest viimastest üritusest paisus pöördumatu tüli. Ükskõik, mida Catherine ka söögilauas ei öelnud, vaielnud Camilla talle vastu. Kui Harry Catherine`i kaitseks välja astus, tulid lõpuks ometi ilmsiks Camilla tegelikud tunded noore printsi suhtes. Nimelt teatas naine, et prints Harry pole muud kui Diana kõrvalsuhtest sündinud asjake. Kogu loo teeb eriti vürtsiseks tõik, et seda kõike kuulis pealt poegade isa prints Charles.

Tõepoolest on meedia omal ajal spekuleerinud, et prints Harry võib olla Diana ja tolle armukese James Hewitti suhtest sündinud laps. Paraku on neid lugusid alati naeruväärseteks peetud ning Charles ja Harry on iseäranis lähedased. Nüüd nõuab aga Camilla, et Harryle tehtaks DNA test. Kuidas prints Charles peab vastu sellele, et ta muudkui kaugeneb alkoholilembese abikaasa tõttu oma poegadest ja kahest lapselapsest, näitab aeg.