1. Sa teed sellega oma ainevahetusele paraja karuteene

Et su ainevahetus ilusti töötaks, peaksid sa sööma väikestes kogustes iga paari-kolme tunni tagant. Näljutades paned sa töötavale süsteemile aga põntsu ja tekitad oma sisemuses kaose.

2. Sa ei jaksa trenni teha

Et eelmisel õhtul sissesöödud kalorid nulli kulutada, võiksid teha ühe pikema jooksuringi. Kui saaga ei söö, siis sul pole ka energiat, mille arvelt joosta. Kurvemal juhul võid lausa endale mõne vigastuse tekitada.

3. Sul on raskem magada

Põhjus on lihtne — sa oled nii näljane, et su keha ajab sind üles ja käsib süüa. Ära mängi endaga!

4. Tekib halb hingeõhk

Kuna su keha ei saa piisavalt toitaineid, siis hakkab ta sulle sellest igal võimalikul viisil märku andma. Näiteks tekitab ta sulle halva hingeõhu. Kui sa jätad hommikusöögi vahele, siis lööb see tavaliselt juba lõuna paiku välja.

5. Sa ei suuda keskenduda ja mõelda

Ka aju vajab töötamiseks energiat. Energiat saad sa aga toidust. Seega, kui sa ei söö, siis oled sa tööl tujukas, ei suuda mõelda ega keskenduda. Mida su ülemus sellest arvab?

6. Sa harjud sellega

Kõige halvem, mis sellises olukorras juhtuda saab, on see, et su söömisrutiin muutub jäädavalt. Sul tekib harjumus päeva jooksul söögikorrad vahele jätta ning õhtul end selle arvelt täis mugida. See ei ole hea ei su organismile ega ka figuurile.

Allikas: Women’s Health