Kaja Kallas

Hea uudis poliitikasõpradele, lõpuks avas ka Kaja Kallas fotovõrgustikus Instagram endale konto. Oli ka juba aeg, keegi ei viitsinud ammu enam Kalle ­Pallingu maratonipilte vaadata.

ETV grimmimure

Kaks nädalat tagasi läks ETV üle HD-formaadile, mis annab parema kvaliteediga telepildi. ETVs ei osatud aga arvestada, et saatejuhid muutusid päevapealt vanemaks, sest detailsem pilt tõi esile vanusega kaasnevad muutused telestaaride nägudel. Probleemi lahendamiseks hakkavad ETV grimeerijaid edaspidi kasutama spetsiaalset HD-kreemi.

Ekspressist oli abi

Ekspress paljastas septembri alguses, kuidas kaubanduskeskustes töötavad nn LHV poisid finantsinspektsiooni reegleid eirates inimestele II samba pensionifonde pähe määrivad. Artiklist nähtus, et selline tegevus tuli LHV Varahaldusele ebameeldiva üllatusena.

Pärast loo avaldamist lubas LHV koos oma pensionifonde turustava partneriga OÜ Lindomare rohkem reeglite järgimisele tähelepanu pöörata. LHV Varahalduse juht Mihkel Oja lausa tänas Ekspressi selle artikli eest.

Oraakel Kadri Simson

Viimaste sündmuste taustal omandavad Kadri ­Simsoni hiljutised väljaütlemised lausa oraakellikud mõõtmed.

“Minu hinnangul oli Edgar Savisaar enda kandidatuurist teatades liialt kärsitu” (Simson teate kohta, et Savisaar pürgib taas Keskerakonna juhiks).

“Toetame Tallinna Sadama korruptsioonijuhtumite uurimiseks komisjoni loomist.”

Paljukannatanud Kopli lahkub taas


Märtsis oletas Ekspress, et Eesti Meedia suuromanik Margus Linnamäe paneb meediakontserni juhiks Sven Nuutmanni. Nii ka läks. Ühtlasi imetlesime Postimehe vastupidavat peatoimetajat Merit Koplit (pildil), kes elas üle ajad, mil tema ülemuseks oli nii “vastutav peatoimetaja” Anvar Samost, kui teise, lühema perioodi, mil peatoimetaja ambitsiooni omas Mart Luik. Sel nädalal sai Postimehe järjekordseks peatoimetajaks Hardo Pajula. Kopli, kes ähvardas lahkuda, nihutati toimetuse survel juhatuse esimeheks. Juba levivad naljad, et Postimehe toimetuses küsitakse: “Kes meil täna peatoimetaja on?”

Air Baltic laieneb

Lätlased ei löö eestlasi mitte ainult korvpallis. Sahistatakse, et Air Baltic kaasab investori, et osta veelgi rohkem lennukeid. Meile võis tunduda, et Riia lennujaam ja Air Baltic mängivad teineteist toetades musta mängu. Ent see mäng viis võidule.

Ossinovski toiduäri kõrbes

Harju maakohus arutas esmaspäeval Hiina ­teemaja ja restorani Cha Dao pankrotti. Tallinnas Suur-Patarei tänaval asunud söögikoht kuulub raudteemagnaat Oleg Ossinovskile. Cha Dao erinumbriks oli tulepada – huo guo (37 €).